Çarşamba, Aralık 10, 2014

BALIKÇI KENAN'DAN GENÇLERE BALIK ZİYAFETİ


Beylikdüzüspor U17 futbol takımının grubunda oynadığı 10 karşılaşmadan da galip ayrılmasını ilk olarak tebrik eden spor’un ve sporcunun dostu aynı zamanda Beylikdüzüspor’un yöneticisi olan Balıkçı Kenan’dan geldi.


U17 takımı oyuncularını teknik heyetini ağırlayan Balıkçı Kenan alınan başarının devamını istedi.


Grubunda oynadığı 10 karşılaşmayı da galibiyetle bitiren, rakip fileleri 58 kez havalandıran ve kalesinde sadece üç gol görerek 30 puanla birinci grupta liderlik koltuğuna oturan Beylikdüzüspor U17 takımını ilk olarak ağırlayan Balıkçı Kenan oldu. Yönetim kurulu başkanı Ömer Küçüksarı, yönecilerden Metin Aydın, Selim Baştan, Kemal Eryılmaz    , Cem Ülker’in katıldığı yemeğinin ev sahipliğini aynı zamanda Beylikdüzüspor’da yönetici olan Balıkçı Kenan yaptı.


Oyuncularla tek tek ilgilendi

Beylikdüzüspor’un U17 futbol takımını yeşil vadi Balıkçı Kenan Tesislerinde ağırlayan Balıkçı Kenan spor’a ve sporcuya verdiği desteği devam ettirdi. Yapılan Yemekte oyuncularla, teknik heyek ve yönetim kurulu üyeleri ile tek tek ilgilenen Balıkçı Kenan gelen misafirlere balık ziyafeti çektirdi.

Müzeyi gezdiler

Türkiyenin tek deniz canlıları müzesine sahip olan Balıkçı Kenan’ın Yeşil vadideki tesislerinde yenilen balık ziyafetinden sonra , oyuncuları müzeyi gezdirdi. Türkiyenin ilk ve tek Deniz canlıları müzesine sahip olan Balıkçı Kenan oyunculara bilgiler verererk müzeyi gezdirdi. Zaman zaman çekilen hatıra fotoğraflarla anı ölümsüzleştirdi.

Küçüksarı’dan Balıkçı Kenan’a teşekkür


Alt yapı oyuncularına verilen yemeğe katılan Beylikdüzüspor kulübünün başkanı Ömer Küçüksarı , Alt yapı oyuncularına Balıkçı Kenan’ın yaptığı bu güzel jestten dolayı teşekkür etti. Başkan Küçüksarı “ Geçmişte de Beylikdüzüspor’a büyük desteklerde bulunan Balıkçı Kenan’a teşekkkür ediyoruz. Kendisinin spor’a ve sporcuya desteğe azalmadan devam ediyor. Aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz olan Balıkçı Kenan abimize teşekkür ediyoruz. Kendisinin bu jestinin örnek olmasını ve bölgemizde Balıkçı Kenan gibi insanların daha da çoğalmasını istiyoruz” dedi.


HABER VE FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...