Salı, Aralık 09, 2014

MUDANYA'DAN GOL YAĞMURU

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta Mudanyaspor, Çayırova deplasmanında adeta gol oldu ve yağdı.1-7



Maçın ilk 20 dakikasında biri direkten dönen, diğeri doksandan çıkartılan iki şut ve dingin futbolla varlığını hissettiren ev sahibi bu bölümden sonra yokları oynarken hezimet kaçınılmaz oldu. Gebze’de Gebzespor’a karşı 2-1 kazandığı maçtan sonra evinde Modafen’le berabere kalan yeşil siyahlılar dünkü hezimetle birlikte iki maç üst üste yenilirken galibiyete olan özlemini dörde yükseltti.

İLK YARIDA ÜÇ GOL
Çayırovaspor 8’nci dakikada gole çok yaklaştı. Ali Yıldırım’ın şutunda top direkten döndü. Hemen bir dakika sonra Kadir’in 90’a giden şutunu Mudanya kalecisi Tugay aynı güzellikte çıkarttı. 19’da Mehmet Kutay’ın serbest vuruştan ortasında Mehmet ceza sahası yayında kafayla arka direğe doğru gönderdi ama Tayfun hamlede gecikti. Mudanyaspor, Çayırovaspor’un ilk 20 dakikadaki baskısı sonrası hücum futboluna yönelirken 20’de Ramazan’ın kullandığı kornerde Çayırovaspor savunması seyredince Bülent Bal çok rahat bir kafa vuruşuyla perdeyi açtı. 23’te günün adamı Ramazan’ın asisti bu sefer Ali Şentürk için oldu, fark ikiye çıktı. 38’de Abdullah Apak’ın üçüncü golünde asist yine Ramazan’dan geldi.

İKİNCİ YARIDA HEZİMET
İlk yarısı konuk ekibin 3-0 üstünlüğü ile biten maçın ikinci yarısında Çayırovaspor’da Ersin’in yerine Tuncay oyuna girdi. Çayırovaspor ikinci yarıya daha istekli başladı ama pozisyon üretemedi. 65’te takımının ilk üç golüne asist yaparak pay sahibi olan Ramazan farkı dörde çıkartan golü kaydetti. Gol pası Arif’ten geldi. 72’de Abdullah Apak takımının beşinci, kendisinin ikinci golünü kaydetti. 81’de Bülent, Abdullah’a nazire yapıp kendi golünü ikiledi, takımının golünü altıladı. 83’te Tayfun Keskinoğlu, Çayırovaspor’un teselli golünü kaydetti. Maçın son dakikasında Mudanyaspor’dan Özgür Duman skoru tayin eden golü kaydetti. 


Stat: Şekerpınar
Hakemler: Ekin Tekçe, Mikail Can, Serkan Şaylan – Hasan Bostan
Çayırovaspor: Akın, Gökhan, Kadir, Mehmet Kutay (Dk.80 Özkan), Ömer, Erhan, Yunus Emre, Tayfun, Ali, Mehmet, Ersin (Dk.46 Tuncay)
Teknik Direktör: Ensar Acar
Mudanyaspor: Tugay, İdris, İbrahim (Dk.56 Mehmet Can), Özgür Orman, Arif, Ramazan Taş, Mesut, Abdullah (Dk.89 Bartu Çevik), Ali, Bülent, Özgür Çetiner (Dk.82 Özgür Aytekin)
Teknik Direktör: Metin Efe
Goller: Dk.20 ve 81 Bülent, Dk.23 Ali Şentürk, Dk.38 ve 72 Abdullah Apak, Dk.65 Ramazan, Dk.89 Özgür Duman (Mudanyaspor). Dk.83 Tayfun Keskinoğlu (Çayırovaspor)

KAYNAK: www.demokratgebze.com.tr

Hiç yorum yok:

Kozdere Özkanspor ve Merterspor yenişemedi

İstanbul 1.Amatör Lig 11. Grup 2. hafta karşılaşmasında Kozdere Özkanspor, Çayırbaşı M.Sedat Özsoy Stadı'nda Merterspor'la 1-1 berab...