Cumartesi, Aralık 06, 2014

ÇATALCASPOR TEHLİKELİ BÖLGEDEN UZAKLAŞIYOR

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta zirve hesapları yapar Tire 1922 takımı Silivri’de Çatalcaspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alarak zirve yolunda büyük bir yara aldı.



Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası kaliteli bir oyuna sahne olan Çatalcaspor ve Tire 1922 arasındaki mücadelede tek gol Ertunga’dan geldi. Çatalca Stadı’nın bakımda olması nedeni ile ilk devredeki tüm maçlarını dış sahada oynayan Çatalcaspor Silivri Stadı’nda oynadığı Tire maçından da üç puan ile ayrılmasını bildi. Geçtiğimiz hafta zirvenin takipçilerinden Zonguldak Kömür karşısında iyi bir oyun ile 1-1 berabere ayrılan Çatalcaspor kendi sahasında yine bir başka zirveye oynayan ekiplerden Tire 1922 takını ağırladı. Maça her iki takımda orta alanı kalabalık tutarak başladı. Baştan sona kadar orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 17.dakikasında Tire ceza alanına yapılan sert ortayı iyi takip eden golcü oyuncu Ertunga durumu 1-0 yaptı. İlk yarı atılan bu tek golle tamamlandı. İkinci yarıya d aynı oyun anlayışı içinde çıkan iki takımın cılız ataklarında her iki takımın kalecilerinin yerinde müdahaleleri maça damgasını vurdu. Müsabakada başka gol olmadı ve ilk yarıda bulduğu golü ile Çatalcaspor üç puana ulaşan takım oldu ve tehlikeli bölgeden bir adım daha uzaklaştı. 



Maçın bitiş düdüğü ile birlikte az sayıda takımlarını desteklemeye gelen Çatalcalılara giderek galibiyeti kutlayan Çatalcalı oyuncular kendilerine yapılan tezahüratlara karşılık vermeyi de ihmal etmediler. Silivri Stadı’nda oynanan müsabakayı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Gençlik ve Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız, Silivrispor kulüp yönetimi, Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ile birlikte çok sayıda Silivrili de müsabakayı takip etti.


Stat: Silivri
Hakemler: Murat Erdoğan, Çağdaş Çallıoğlu, Musa Yılmaz, Murat Yalçın
Çatalcaspor: Sercan 8, Oğuz 9, Evren 8, Hurşit 9, Sertaç 8, Ertunga 9, Muhammet 8 (90’ Erhan ?), Oğuzhan 8, Tayfun 8, Okan 9 (89’ Murat 3), Berk 8 (64’ Murat 5)
Tire 1922: Samet 8, Aykut 6 (Can 6), İsmail 8, Anıl 8, Serhat 8 (54’ Ozan Arif 6), Taha 8, Feyyaz 8, Selçuk 8, Muhammet 8, Özcan 8, Alpaslan 8 (81’ Egemen 5)
Gol: 17’ Ertunga (Çatalca)
HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN





Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...