Cumartesi, Aralık 06, 2014

ÇEKMEKÖYSPOR U15'LERDE ŞAMPİYON

İstanbul U15 ligi 36.Grubun yenilgisiz lideri Çekmeköyspor, evinde misafir ettiği Kavacıkspor maçını 3-1 kazanarak bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.





Alemdağ Stadında oynanan ve Ziya Aydemir, Cengiz Benliçoban, Fatih Baran hakem triosunun yönettiği mücadele ev sahibi ekibin yendiği takdirde şampiyonluğunu ilan edeceği maçtı. Maçın 2.dakikasında lider Çekmeköy galibiyet golünü buldu. Kavacık defans oyuncusu Erkan'ın kendi kalesine attığı gol ile Çekmeköyspor 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda maçı bırakmayan Kavacıkspor 34.dakikada Samet ile skorda dengeyi sağladı 1-1. İlk yarı beraberlikle geçildi.


İkinci yarının başlamasıyla Çekmeköyspor galibiyet golünü attı. Halil İbrahim attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra tansiyonun yükseldiği maçta Çekmeköy'den Baki, Kavacıkspor'dan Mert kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar. Maçın sonlarına doğru Çekmeköyspor'dan Alperen attığı mükemmel frikik golü ile maçın skorunu belirledi 3-1.
Bu galibiyetle 28 puana yükselen Fatih Albaşkara yönetimindeki Lacivert Kırmızılılar son iki haftaya şampiyonluğunu ilan etmiş olarak çıkacak.
HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr









1 yorum:

Adsız dedi ki...

15 YAŞINDA Kİ ÇOCUKLARA KÜFÜR EDEN,KENDİ ÇOCUĞUNU TAHRİK EDİP RAKİBE YUMRUK ATTIRAN,DOST ÇEKMEKÖY KULÜBÜNE YAKIŞMAYAN TARAFTAR VE SPORCU VELİLERİ....LÜTFEN KENDİNİZİ VE ÇOCUĞUNUXU SPOR KULÜPLERİNDEN UZAK TUTUN VE SPOR SAHALARINI VARLIĞINIZLA KİRLETMEYİN

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...