Salı, Aralık 09, 2014

CEMSPOR’DAN TEŞEKKÜR


İlk devrede Bağcılar’da oynanan maç sonrasında büyük olayların çıktığı Zaferspor-Bağcılar İY Cemspor müsabakasının rövanşı dün Merkezefendi Stadında oynandı.

4-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan Bağcılar İY Cemspor Başkanı Abidin Yılmaz, misafirperver tavırlarından dolayı Zaferspor camiasına teşekkür etti.

"Bu kadarını da beklemiyorduk"
Abidin Yılmaz şunları söyledi: İlk maçta istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Daha sonra Zaferspor Başkanı Cengiz Zafer Bey ile görüşmüş ve helalleşmiştik. Dünkü maçın çok iyi şartlarda olacağını tahmin ediyorduk ancak bu kadarını da açıkçası beklemiyorduk. Maçın öncesi ve sonrası Kulübümüze gösterilen hoşgörü, iyi niyet ve güzel ev sahipliği için Zaferspor Başkanı Cengiz Bey başta olmak üzere tüm Zaferspor camiasına içtenlikle teşekkür ediyor, bu güzelliklerin artarak devam etmesini hep birlikte katkı yapacağımızı ifade ediyor ve gelecek maçlarda kendilerine başarılar diliyorum."


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Beylikdüzüspor 'Demir' gibi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk iki maçlarında 4 puan toplayan iki ekibin maçında Beylikdüzüspor sahasında İstiklalspor'u 4-0 ye...