Pazartesi, Aralık 08, 2014

ÇENGELKÖYSPOR A.Ş. ZİRVEYİ BIRAKMADI



Bölgesel Amatör Lig 11.Grup Lideri Çengelköyspor A.Ş., Sakarya’da tarafsız sahada, seyircisiz oynanan maçta Karadeniz Ereğlispor’u 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu korudu.

Yeşil-beyazlılara üç puanı getiren golleri 34.dakikada penaltıdan ve 46.dakikada Fırat Işık kaydetti. Çengelköyspor A.Ş. bu galibiyetle puanını 25 yaptı ve bir maç eksiğine rağmen en yakın takipçisi Arnavutköy Belediyespor’un 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Karadeniz Ereğlispor’un cezası nedeniyle tarafsız sahaya alınan maç Sakarya Yenikent’te Karaman Tesislerinde oynandı.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup maçlarının 12. haftası oynanırken, deplasmanda Karadeniz Ereğlispor’u 2-0 mağlup eden Çengelköyspor A.Ş. maç eksiğine rağmen liderliğini sürdürdü.

Ali Emre ve Fırat oyunu yönlendirdi
Puan tablosunun sekizinci sırasında yer alan Karadeniz Ereğlispor ile Sakarya’da Yenikent’te Karaman Tesislerinde karşılaşan Çengelköy Spor Yatırımları Anonim Şirketi, karşılaşmaya etkili başlamasına rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı. Ali Emre ve Fırat’ın başarılı oyunlarının yanı sıra Erdem ve Erkan ile sağ taraftan çok etkili gelen Osman Yıldırım’ın ekibi, Cihat’ın gol yollarında etkisiz kalmasıyla aradığı golü bir türlü bulamadı.

Kalecinin penaltı ikramı
Maçın 34.dakikasında ise konuk ekip beklediği gole kavuştu. Bu dakikada sol taraftan rakip ceza alanına giren Cihat Antapa, etkisiz bir vuruş yaptı. Karadeniz Ereğlisporlu savunmacıların önüne düşen atak sonuçlanırken, Zonguldak ekibinin kalecisi Oğuzhan Doğar, Cihat Antapa’yı elleriyle arkadan iterek yere düşürdü. Maçın Hakemi İhsan Gökdem Yapıcı bir an tereddüt ettikten sonra beyaz noktayı gösterdi. Bu karara sinirlenen Karadeniz Ereğlispor Teknik Sorumlusu Taner Demirbaş Hakemlere tepki gösterince oyun alanının dışına gönderildi. Atışı kullanan Çengelköyspor A.Ş.’nin kaptanı Fırat Işık, takımını öne geçirdi ve konuk ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Fırat gol sayısını 8 yaptı
Çengelköyspor A.Ş. 47.dakikada yine Fırat Işık’ın ceza alanı dışında güzel şutunda farkı ikiye çıkarttı ve skor 2-0 oldu. Bu pozisyonda rakibinin darbesi sakatlanan başarılı futbolcu bir süre daha oyuna devam ettikten sonra yerini Yıldıray Çetin’e bıraktı.

Çengelköyspor A.Ş. zorlanmadı
Maç boyunca organize atak geliştiremeyen rakibi karşısında iyi oyununu ikinci yarıda da sürdüren Çengelköyspor A.Ş. oyunun kalan bölümlerinde kontrollü bir oyun sergiledi. Geride kalan bölümde skor tabelası değişmedi ve üç puanı kazanan İstanbul temsilcisi olurken, galibiyet serisini 3 maça çıkaran Çengelköyspor A.Ş. puanını 25 yaparak zirvedeki yerini korudu.


STAT: Karaman Tesisleri
HAKEMLER: İhsan Gökdem Yapıcı, Naci Ediz Ertüzün, Ramazan Ufuk Avdaş / Burak İleri
KARADENİZ EREĞLİSPOR: Oğuzhan, Mert, Yücel, İbrahim, Cemre (dk 78 Oscar Antonio Zepeda), Uğur Aydın, Darian Geovanni Alvarez, Oğuz, Mahmut, Gökay Abdi (dk 51 Ahmet), Sezai (dk 69 Gökhan Çolak)
YEDEKLER: Sait, Barış, Gökhan Zülfikaroğlu
TEKNİK SORUMLU: Taner DemirbaşÇENGELKÖYSPOR A.Ş: Volkan, Erkan, Ümit, Naci, Musa, Sezer, Ali Emre, Erdem (dk 90 Selçuk), Cihat (dk 61 Furkan Samet), Fırat (dk 52 Zeki Yıldıray), Şenol
YEDEKLER: Oktay, Mahmut Rıdvan, Murat, Ömercan
TEKNİK SORUMLU: Osman Yıldırım
SARI KARTLAR: Oğuzhan (dk 31), Sezai (dk 51) / Zeki Yıldıray (dk 72), Sezer, (dk 73), Erdem (dk 90)
GOLLER: Fırat Işık (dk 34 penaltı ve dk 47)

HABER: ALİ KEMAL DEMİR



































Hiç yorum yok:

İstiklalspor'dan TFF'ye program tepkisi

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, İnkılapspor'la oynayacağı karşılaşmanın Beykoz İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 12...