Pazartesi, Aralık 08, 2014

ÇIKSALIN KAZANMAYI HATIRLADI


Bölgesel Amatör Lig 10.Grup maçında Çıksalınspor, Vefa Stadında konuk ettiği Düzce ekibi Beyköy Belediyespor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek haftalar sonra kazandı.

Ligde son olarak, 6.hafta maçında Düzcespor’u 1-0’la geçen sarı-yeşilliler, geride kalan 5 haftada 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet almıştı.

Beyköy Belediye golle başladı
Muğla İli Hakemi Göksu Furkan Güngör’ün yönettiği maçın henüz 2.dakikada gelişen Beyköy Belediye atağında gol çizgisindeki Çıksalınlı oyuncu Osman Furkan Kaygın’ın topa eliyle müdahale ettiği gerekçesi ile Hakem penaltı kararı verdi. Atışı kullanan İlhan Aydın konuk ekibi öne geçirdi 1-0.

Çıksalın çok etkili geldi ancak
Yediği şok golden sonra toparlanan Çıksalınspor, ilk devrenin tamamında oyunun hakimiydi ancak Beyoğlu ekibi aradığı golü bir türlü bulamadı ve 45 dakikalık süre konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yıldıray girdi, işi bitirdi
İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Çıksalınspor’da maçın dönüm noktası 53.dakika oldu. Bu dakika Muharrem Gökyar’ın yerine oyuna Yıldıray İlmaz girdi ve ev sahibi ekibin hücum gücü de arttı. Nitekim, tecrübeli futbolcu Yıldıray İlmaz 71.dakikada Yusuf Türk’ün pasında kaleci İlker’in solundan usta bir vuruşla golü buldu ve skoru eşitledi. Bu gole Beyköy Belediyesporlu futbolcular uzun süre ofsayt itiraz yaptılar ancak Düzce ekibinin oyuncusu Gökhan Hıdır’ın ofsaytı bozan oyuncu olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Çıksalın kazandı, maç sonrası tartışma yaşandı
Beraberlik golünden sonra daha tempolu oynayan Çıksalınspor’da 85.dakika sahneye çıkan Yıldıray İlmaz maçın skorunu ilan eden golü Beyköy Belediyespor filelerine gönderdi ve takımına haftalar sonra 3 puanı getiren golü attı. Çıksalınspor  bu galibiyetle puanını 18 yaparken, Beyköy Belediyespor 12 puanda kaldı. Maçın son düdüğü ile birlikte Çıksalın’dan Sergen Çaça ile Beyköy Belediyespor’dan İlhan Aydın’ın tartışmasına konuk ekipten Bünyamin Küçükosman da karışınca iki takım futbolcuları arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı.

STAT: Vefa
HAKEMLER: Göksu Furkan Güngör, Fatih Acar,Kamil Birim / İhsan Yıldız
SAHA KOMİSERİ: Alaattin Sayın
ÇIKSALINSPOR: Oktay, Edip Ali, Burak (dk 89 Sergen), Osman Furkan, Muhammet Burak, Ahmet, Semih, Muharrem (Yıldıray dk 53), Osman Atalay, Enes (Cüneyt dk 62), Yusuf
YEDEKLER: Metin, Burak Köse, Yasin,
TEKNİK SORUMLU: Hüsamettin Balcı
BEYKÖY BELEDİYESPOR: İlker, Uğur, Çağlar, Gökhan, Tolga, İlhan, Selman (dk 71 İsmail), Mustafa, Emre (dk 46), Bahadır (dk 83 Mehmet), Bünyamin
YEDEKLER: Oğuzhan, Selim, Erdoğan, Ferda
TEKNİK SORUMLU: Mustafa Yıldırım
SARI KARTLAR: Osman Furkan Kaygın (dk 2), Osman Atalay (dk 18), Cüneyt (dk 72), / İlhan (dk 47), İlker (dk 83),  Bünyamin İlhan (dk 81), Mustafa İlhan (dk 85)
GOLLER: Yıldıray (dk 71 ve 85)/ İlhan (dk 2)



HABER: ALİ KEMAL DEMİR

























Hiç yorum yok:

İstiklalspor'dan TFF'ye program tepkisi

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, İnkılapspor'la oynayacağı karşılaşmanın Beykoz İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 12...