Çarşamba, Aralık 10, 2014

DAMLASPOR SON NEFESTE

İstanbul Süper Amatör Lig 5.grup mücadelesinde Damlaspor ile Kocamustafapaşaspor, Merkezefendi Stadı'nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip uzatma dakikalarında temdit penaltısından kazandığı golle beraberliği kurtardı 1-1.


Mücadelenin ilk yarısı konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Ali'nin sağ kanattan getirdiği topta güzel asisti Görkem boş çevirmedi ve topu ağlara gönderdi. 

İkinci yarıda her iki ekipte gol pozisyonlarına girmekte zorlanırken konuk ekip 90.dakikada on kişi kaldı. Orta sahada gerçekleşen hava topu mücadelesinde mücadelenin hakemi Sinan Ertingü, Rubar'ın hareketini kırmızı kart olarak değerlendirdi ve konuk ekip 10 kişi kaldı. 

90 dakikaya eklenen 6 dakikalık uzatmanın sonunda Kocamustafapaşaspor ceza sahasına kaleci Barış dahil tüm oyuncuları ile yüklenen ev sahibi ekip penaltı kazandı. Ceza sahasına yapılan ortaya Sergen ve Bora yükseldi. Sergen'in kafa vuruşunda top kaleci Berk'te kaldı. Mücadelenin hakemi Sinan Ertingü, Bora'nın hava topu mücadelesinde Sergen'e müdahalesi olduğunu belirterek penaltı noktasını gösterdi. Gözyaşları içinde itirazlarını sürdüren Bora ve kaleci Berk sarı kart gördü. Topun başına geçen Sergen topu ağlara gönderdi ve karşılaşmanın skorunu belirledi 1-1.Mücadele sonrasında itirazlarını sürdüren kaleci Berk ikinci sarı karttan kırmızı kartla cezalandırıldı.

HABER: ERDEM SAĞOLAN






2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazık maçı katletti hakem resmen. play off lara yaklaştıkça şaibelerede artmaya başladı hakemin yönetiminden bu durumu çıkarmak hiç de zor değil

Adsız dedi ki...

bu hakem bölgesel hakem.bal daki maçları iyi gidiyor olmalı ki bol bol maç alıyor.sanırım bu hakemde cüneyt çakır gibi balda iyi salda kötü.

İstiklalspor'dan TFF'ye program tepkisi

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, İnkılapspor'la oynayacağı karşılaşmanın Beykoz İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 12...