Pazartesi, Aralık 08, 2014

DİKİLİTAŞ DÜZCE'DE AĞIR YARALI

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup'ta Dikilitaşspor, Düzce deplasmanından 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı.

Maraton tribünü taraftarlar tarafından dolduruldu. Protokol tribününde ilk defa Düzcespor yönetimi yerini alırken, Başkan Mehmet Keleş  bu sezon ilk defa takımını izleme fırsatı buldu. Saha ve hava futbola oynamaya elverişili idi. Maçı Gaziantep bölgesi hakemleri yönetti. Düzcespor son haftalarda oynadığı güzel futbol ile taraftarlarını mutlu ediyor. Düzcespor maçın 75 dakikasına kadar rakibi Dikilitaşspor'a pozisyon vermedi. Dikilitaşspor'dan 2 oyuncu kırmızı kart gördü. Maçtan sonra bir açıklama yapan Başkan Keleş "Bundan böyle her maça artık geleceğim. Düzcespor bu sezon ligde şampiyon olacaktır. Bizler görevimizi yapıyoruz, artık söz futbolcularda"dedi. Ayrıca maçta top toplayıcı çocuklara hediyeler takdim etti. İlk defa maça gelen Keleş'e tribünlerde büyük coşku vardı.




Düzcespor taraftarının yoğun desteği altında başlayan müsabakada ilk dakikalardan itibaren istekli ve gol için girişimlerde bulunan taraf ev sahibi Düzcespor takımı oldu. Geliştirdiği ataklarla etkili olan ev sahibi takım iki dakika iki gol buldu. Maçın 17.dakikasında soldan Ali Tayfun'dan gelen kafa topuna, ileri çıkan Serkan zor durumda olmasına rağmen topu röveşata ile ağlara gönderdi 1-0. Santradan sonra topu kapan günün başarılı ismi Ümit topu Ali Tayfun'un önüne attı ve Ali Tayfun düzgün bir vuruşla 18.dakikada kaleciyi mağlup etti 2-0. Bu iki şok golün tesirini uzun süre atamayan Dikilitaş takımı ilk yarının ortalarında toparlanır gibi oldu fakat rakip ceza sahasında etkili olacak pozisyonlar üretmekte zorluk çekti. İlk yarı bu skor ile kapandı.




Müsabakanın ikinci yarısında gol için daha önde oynamaya başlayan Dikilitaş takımı 51.dakikada ani gelişen Düzcespor atağında golcü futbolcu Ali Tayfun'un ayağından bir gol daha yedi ve skor bir anda Düzcespor lehine 3-0 oldu. Maçın 56.dakikasında ikinci sarıyı gören Uğur kırmızı kartla oyundan ihraç edildi ve Dikilitaşspor oyunda 10 kişi kaldı. 10 kişi oynamasına rağmen Düzcespor kalesi önünde 68.dakikada Umut Emre'yi düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Kazandığı penaltıyı Saruhan ile gole çeviren Dikilitaş takımı umutlanır gibi oldu. Diklitaşspor'da dakikalar ilerledikçe bir kişi eksik oynamanın yorgunluğu kendini göstermeye başladı. 85.dakikada bu kez Kahraman Hüseyine faul yapınca oyundan kırmızı kart ile ihraç oldu ve takımını sahada 9 kişi bıraktı. Müsabakanın skorunu tayin eden golü 88.dakikada Düzcespor adına Ümit'ten geldi 4-1. Maçta başka gol olmayınca müsabaka Düzcesporun 4-1 lik net galibiyeti ile sona erdi. Düzcespor aldığı bu galibiyetle puanını çıkartırken, Diklitaşspor ise puanda kaldı. Düzcespor haftaya deplasmanda Avcılar Belediyespor ile oynarken, Dikilitaşspor ile oynayacaktır.





Cenap Taner: Hedefe varacağız
Düzcespor Teknik Direktörü Cenap Taner, ''bugün bütün oyuncularımı kutluyorum, çok güzel bir müsabaka çıkardılar. Sevgili taraftarlarımıza, çok değerli başkanım Mehmet Keleş beye çok teşekkür ediyorum. Ali Tayfun bize çok şey kattı, eğer bu oyuncumuz ceza almamış olsaydı biz o aradığımız puanları şimdi aramazdık. Ama Ali Tayfun'a çok teşekkür ediyorum. Çünkü bizleri mutlu ediyor. Bütün oyuncularım inanmışlar, hedefe varacağız, kimsenin şüphesi olmasın"dedi.




STAT: 18 Temmuz
HAKEMLER: Yusuf Yılmaz, İzzet Deli, Mehmet Pekmezci

DÜZCESPOR: Tuğrul,Nuri,Zihni,Serkan,Umut,Şerif(68.dak.Hüseyin),
Bünyamin,Hakan,Ali Tayfun(88 dak.Murat),Ümit,Celal(80.dak.Tarık)

DİKİLİTAŞSPOR:Tayfun,Kahraman,Ercan(54.dak.M.Ali),Yunus,Sadık,Tugay,Saruhan(68.dak.Ahmet),Uğur ,Mehmet,Kerem,Emre
SARI KARTLAR:31.dak.Celal,68.dak.Zihni,72.dak.Umut,82.dak.Hakan (Düzcespor),5.dak.Sadık,12.dak.Uğur(Diklitaş)
KIRMIZI KARTLAR: 55.dak.Uğur(çift sarıdan),86.dak.Kahraman (Dikilitaş)
GOLLER: 16.dak Serkan,17 ve 51Ali Tayfun,88 dak.Ümit(Düzce),68.dak.Saruhan Penaltıdan Dikilitaş)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU








Hiç yorum yok:

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...