Salı, Aralık 09, 2014

DOBRUCASPOR'DAN 5 YILDIZLIK HAZIRLIK

Dobrucaspor, iddialı hazırlandığı U14 ligine Çayırgücüspor'la yaptığı hazırlık maçı ile devam etti.



Geçen sezon U13 ligine uzun süre ara verdikten Başkan Cem Sefa Mısır'ın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda takımın başına getirilen tecrübeli antrenör Ömer Faruk Uzun, ilk olarak U13 liginde mücadele edecek olan sporcuları seçti ve lige katıldılar.

U13 ligini dördüncü olarak kapatan Dobrucaspor bu sezon ise U14 liginde iddialı ve şampiyonluğun büyük adaylarından olduklarını göstermek için tüm hızıyla hazırlıklarına başladı. Küçükköy Arena Stadında konuk ettiği Çayırgücüspor karşısında ilk dakikalarda bulduğu gol fırsatlarını çok iyi değerlendirdi ve ilk yarıyı  Tolga, Berkay ve Fırat'ın attıkları gollerle 3-0 üstünlükle kapattı.
 


Mücadelenin ikinci yarısına da hızlı başlayan Dobrucaspor  Eray'ın golüyle skoru 4-0 yaptı. Çayırgücü spor kontra ataklarla bir gol buldu maçın son dakikalarında Dobrucaspor Muhammet'le bir gol daha bularak konuk ettiği Çayırgücüspor'u 5-1 mağlup etti. Dostça geçen müsabakada Dobrucaspor antrenörü Ömer Faruk Uzun ve Çayırgücüspor genel kaptanı Basri Avcı birbirlerine başarılar dilediler.

HABER-FOTOĞRAF: ALİ RIZA SUBAŞI



Hiç yorum yok:

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...