Pazartesi, Aralık 08, 2014

DUDULLU EVİNDE BAKIRKÖY'Ü GEÇTİ

TFF Kadınlar 3.Lig’de oynayan Dudulluspor altıncı haftada Bakırköy Gençlik’i 4-0 mağlup etti.



Dudullu Stadı’nda futbola uygun bir havada oynanan karşılaşmanın tamamında sahada daha üstün gözüken Dudullu kızları, çok sayıda pozisyondan faydalanamadılar. İlk yarıyı Dudulluspor Dilara’nın 39.dakikadaki köşe vuruşunu ceza sahası içinde tamamlayan Melisa’nın golü ile 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da oyunu daha çok karşı alanda oynayan yeşil beyazlılarda Gaye 58.dakikada kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Aynı pozisyonda Bakırköy Gençlik’ten Gözde de ihraç edilince iki takım da kalan dakikaları 10 kişi ile tamamladılar.
.
62.dakikada Dilara uzaktan bir vuruş ile farkı ikiye çıkarttı.  Dilara 69. dakikada bir gol daha kaydetti ve skor 3-0 oldu. Maçın gol perdesini açan Melisa, 83.dakikada perdeyi kapatan golü attı ve Dudulluspor kızları karşılaşmadan 4-0 galibiyet ile ayrıldılar.
.
Bu sonuç ile altı puana yükselen Dudulluspor sıralamada da beşinci duruma geldi. İlk yarının son karşılaşmasında Dudulluspor 14 Aralık’ta CFS Bağcılar deplasmanında ter dökecek. Bakırköy Gençlik ise Bakırköy derbisinde Bakırköy Zara ile oynayacak.
.

Hiç yorum yok:

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...