Cumartesi, Aralık 06, 2014

DÜZCE BELEDİYESPOR PUAN VERDİ

Düzce Süper Amatör liginde Düzce Belediyespor ligde 10 maçta 22 puanla 4.sırada  bulanan Sivrikaya Sinerjispor ile Nurettin Zafer stadında karşılaştı.




İlk yarıda her iki takım kontrollü bir futbol ortaya koydular. Düzce Belediyespor'da orta sahada Soner oynamayınca Belediye takımı sıkıntıya düştü.Maça sağlık ekibinin gelmemeyişi dikkat çekti. Maçın sonunda her iki takım oyuncuları birbirlerine girince,emniyet güçleri olaya el koydu. Maçın sonunda birbirlerine giren futbolcular yaptıkları hareketler yakışmadı. Maçın ilk yarısında 36 dakikasında kornerden gelen topa yükselen Uğur topu ağlarla buluşturunca Sinerjispor 1-0 öne geçti.İlk yarı bu skor ile bitti. İkinci yarıya genç ve dinamik kadrosu ile Belediye takımı oyuna hakim oldu. Sinerji sahasında oynanan müsabakanın 55.dakikasında Emre Mustafa'yı ceza sahası içerisinde düşürünce maçın hakemi penaltı atışını gösterdi.Penaltı atışına itiraz eden Sivrikayaspor oyuncuları Saim ve Ramiz, Belediyespor'dan Sudan sarı kart gördüler.Penaltı atışını Mustafa kullandı ve topu kalecinin sağ tarafından topu ağlarla buluşturdu 1-1. Golden hemen sonra Belediyespor 'dan Emre hakeme itiraz edince maçın hakemi tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.Maçın bundan sonraki bölümünde ise Belediyesporun galibiyet  çabaları sonuç vermeyince her iki takım puanları paylaştılar.

Müsabakanın ilk yarısı Sinerjispor, ikinci yarısında Belediyespor'un hakimiyeti ile geçti. Belediyespor puanını 21e çıkardı,Sinerjispor ise 23 yaptı.Belediyespor haftaya Aydınpınarspor ile oynarken, Sinerjispor Çilimli Belediyespor ile oynayacaktır.

STAT:Nurettin Zafer
HAKEMLER: Ahmet Şahin,Yasir Yakalı,Batuhan Akkaya
DÜZCE BELEDİYESPOR:Oğuzhan,Ahmet,Ertan,Tolga,Mercan,Emre,
Mustafa,Onur,Ümit,Sudan,Orhan

SİVRİKAYA SİNERJİSPOR:Cengiz,Bayram,Yalçın,Uğur,Murat,Hamit,Mesut,Ayhan,
Ramis,Emre,Saim

SARI KART:55.Dak,59.dak.Emre (Beld),33 dak.Yalçın,47.dak Uğur,55.dak.Saim,55 dak.Ramis (Sinerji)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU







Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...