Pazartesi, Aralık 08, 2014

ESNAFSPOR S.O.S VERİYOR

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta Yeşilova Esnafspor, play-off mücadelesi veren İstiklalspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek galibiyet hasretini dört maça çıkardı ve düşme hattına iyice yaklaştı.


İSTİKLALSPOR: 2 YEŞİLOVA ESNAFSPOR: 0
Bakırköy Belediye Stadı’ndaki maça iki ekip de alan daraltmalarıyla başladı. 22. Dakikada sol kanattan gelişen İstiklalspor atağında Batuhan’ın ortasında Fatih topu ağlara gönderdi ve Bakırköy ekibi 1-0 öne geçti. Mücadelenin 35. Dakikasında Esnafspor’dan Oğuzhan, rakip takımdan Erdi’yi adeta biçince hakem kırmızı kartını gösterdi ve konuk ekip sahada 10 kişi kaldı. İlk yarı 1-0 biterken Esnafspor kalecisi Recep kurtarışlarıyla göz doldurdu.

Esnafspor ikinci yarıya daha iyi başladı ve oyunda üstünlük kurdu. Yeşil-Beyazlılar üç tehlikeli atak yaparken bunlardan sonuç alamadılar. Buna karşın Erdi İstiklalspor adına attığı golle skoru 2-0 yaptı. Maç da bu skorla bitti.

İstiklalspor bu skorla puanını 28 yaptı ve Sultanbeylispor’u geçerek üçüncülüğe tırmandı. Yeşil-Sarılılar ikinci Ortaköyspor’un sadece 1 puan gerisinde. Esnafspor ise 4 haftadır kazanamıyor ve düşme tehlikesini iyiden iyiye hissetmeye başladı.  

STAT: Bakırköy Belediye
İSTİKLALSPOR: Erdoğan, Meriç, Batuhan, Abdullah, Mert, İlker, Fatih, Hüseyin, Cevher, Rıdvan, Erdi (Muhsin, Erhan, Fatih, Barış, Serhat, Sezer)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Kaplan
YEŞİLOVA ESNAFSPOR: Recep, Oğuzhan, Servet, Şeyhmus, Samet, Oğuz, Yunus, Doğan, Umut, Turgay, Batuhan (Berkecan, Tayfun, Aykut, Ferman, Semih, Barış, Cafer)
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Altay

HABER-FOTOĞRAF: AHMET YAVUZ TANER



Sahaya hakemlerle aynı anda çıktıkları için Esnafspor'un takım fotoğrafını çekemedik.

Hiç yorum yok:

Esatpaşaspor'da çifte imza

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Esatpaşaspor iki önemli ismi kadrosuna kattı.