Pazartesi, Aralık 08, 2014

GEBZESPOR BİR PUANA RAZI OLDU

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta deplasmanda Bozüyük Vitra ile karşılaşan Gebzespor, iki defa geriye düşmesine rağmen 2-2 berabere kalarak 1 puan kazandı.





Ev sahibi Bozüyük Vitraspor karşılaşmaya baskılı başlayan ekip oldu. Gebzespor bu baskıyı hemen 10 dakika içinde kırarken sahada dengeli bir futbol görüntüsü hakimdi. Bu görüntü ilk yarının son dakikalarına kadar bu şekilde devam ederken, 44. dakikada Erdi ceza sahası yayı içinde Samet’i faulle durdurdu. Atışı golle sonuçlandıran Bozuyük ilk yarıyı da 1-0 önde kapattı.

Karşılıklı goller
İkinci yarıya çok daha hızlı başlayan Gebzespor dakikalar henüz 47’yi gösterirken Ercan ile eşitliği sağladı 1-1. Bozüyük Vitraspor karşısında Gebzespor gol ararken, maçın 55.dakikasında Gökhan bir kez daha Vitraspor’u üstünlüğe taşıyan gole imza attı 2-1. İstekli futbolunu sürdüren Gebzespor geriye düşmesine karşılık baskısını iyiden iyiye artırdı ve Oğulcan ile bir kez daha beraberliği sağladı 2-2. Kalan dakikalar ev sahibi Bozüyük Vitra’nın üstünlüğüyle geçmesine rağmen, başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 sona erdi.

KAYNAK: www.kocaelioncu.com






Hiç yorum yok:

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...