Perşembe, Aralık 11, 2014

BAKIRKÖY'DE GERGİN MAÇIN GALİBİ ŞEHREMİNİSPOR

İstanbul 1. Amatör Lig 10.Grup'ta son sırada yer alan Şehreminispor,son derece gergin geçen, hakeminbir ara durdurduğu, 10 kişi kaldığı maçta 1907 Ataköy Çobançeşmespor'u deplasmanda 4-2 yendi.

1907 ATAKÖY ÇOBANÇEŞMESPOR: 2 ŞEHREMİNİSPOR: 4

Şehreminispor ilk yarıyı Sezer'in golüyle 1-0 önde tamamladı. 46'da Bahadır skoru 2-0 yaparken Ataköy Çobançeşme 50'de Akın ve 59'da Oğuzhan'la eşitliği ağladı. Beraberlik golünden bir dakika sonra Şehreminispor'dan Volkan kırmızı kartla oyundan atılırken hem saha hem de tribünler karıştı. Yardımcılarıyla soyunma odasına giden hakem güvenlik istedi. Çevik Kuvvet'in gelmesiyle oyun tekrar başlarken 64'te Çobançeşme savunmasının hatasını iyi değerlendiren Salim konuk takımı 3-2 öne geçirdi. 70'de Şehremini kazandığı penaltıyı gole çevirirken bu gol skoru da belirledi: 2-4 

Ligin ilk haftasında Halil Rıfat Paşaspor'u yendikten sonra üç puanı bir arada göremeyen Şehreminispor 9 haftalık galibiyet hasretine son verdi.Altı haftadır kazanamayan Ataköy Çobançeşmespor ise düşme tehlikesini iyiden iyiye hissetmeye başladı.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU
Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Önder Denli'ye yardımlarından dolayı teşekkür ederim





5 yorum:

Adsız dedi ki...

bu hakem arkadaş bir gün çok vahim olaylara sebeb olacak bu tür olaylarım yaşanmaması için bu hakemlikten hiç anlamayan kişiye maç verilmesin.

Adsız dedi ki...

gördügüm en delikanlı cocuk bu cocuk.gördüünü caldı aslan gibi yönetti.sahada futbo yoktu ama adam gibi dik duran bir hakem vardı

Adsız dedi ki...

çıkıp sen yönetseydin o zaman kardessss.yenilen pehlicvann gürese doymazmıs.size penaltı calınca en iyi hakemdi yenilince hakemlikten anlımayn oldu di mi...bırak bu ayakları.

Adsız dedi ki...

Hakem gercekten cok kotu mac yonetti

Adsız dedi ki...

Maçın Hakemi Taylan Özgür Arslan Kendisini Dev Aynasında Görüyor fakat aldığı gözlemci notları ve maclarının akibiyeti belli istikrarsızlık kötü kardeşim bir abi tavsiyesi sana yapılan haberleri dikkate al fakat yorum yapıp kendini hedef gösterme ;))

İstanbul Süper Amatör 27 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 27 Ekim 2024 Pazar Programı haberin devamındadır...