Pazartesi, Aralık 08, 2014

GÜRPINAR 10 KİŞİ İLE 'PARSEL'LEDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Gürpınarspor, kendi sahasında konuk ettiği Alibeyköy Parsellerspor’u zorlanmasına rağmen 10 kişi kaldıkları maçta 1-0 mağlup etmeyi başardı.



Gürpınar Stadında oynanan karşılaşmaya geçtiğimiz haftalardaki gibi başlayamayan Gürpınarspor, genç rakibi karşısında adeta tabiri caiz ise öldü öldü dirildi. Müsabakanın 40. dakikasında ceza alına içinde topu elle kesmesinin ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Umut Boyuktaş, takımını sahada 10 kişi bırakmasına rağmen birde penaltıya sebebiyet verdi. 41. dakikada topun başına geçen Yahya, topu kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarıya atınca konuk takım adına önemli bir fırsat kaçmış oldu. 10 kişi kalmalarına rağmen oyun disiplininden kopmayan Gürpınarspor, üç puanı ikinci yarıda Emrah’ın mükemmel vuruşu ile hanesine yazdırdı 1-0. Rakibi küçümseyen ve bir türlü istediği oyunu ortaya koyamayan Gürpınarspor, genç ve çok koşan rakipleri karşısında zor anlar yaşadı. Rakip takım adına iki penaltının verilmediği maçta müsabakanın hakemi kötü yönetimi ile hem Gürpınarspor, hem de Alibeyköy Parsellerspor kenar yönetiminin ve futbolcularının tepkisini aldı. Oyunun son bölümlerinde iki takımın Teknik direktörlerini de tribünlere alan müsabakanın hakemi, ortamın gerilmesine izin vermedi. Kötü oynayan ve bu kötü futbola rağmen üç puanı tek golle almasını bilen Gürpınarspor, rakibi hafife almanın bedelini az daha pahalıya ödeyecekti.




Enis Küçük takımını sırtlıyor

Gürpınarspor’un tecrübeli gol ayaklarından Enis Küçük, takımının adeta can simidi gibi. Bir çok maçta rakip fileleri havalandıran fakat gol atmadığı maçlarda da asist yaparak takımına hayat veren Enis Küçük, sahada en çok efor sarf eden oyuncular arasında yerini alıyor. Takımının kazanması için sahada elinden geleni fazlasıyla yapmaya çaba gösteren Küçük, takım arkadaşlarına da saha içinde ve saha dışında gerekli yardımı yapmaya çaba gösteriyor. Kazanılan maçlarda da takım arkadaşlarını eleştiren Küçük, sadece kazanmanın yetmediğini, saha içinde disiplini asla elden bırakmamak gerektiğini de söylemeden geçemedi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Küçükköyspor 'Büyük' oynuyor

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta Küçükköyspor deplasmanda Büyükçekmece Belediyespor'u 2-1 yenerek üst üste ikinci maçını kazandı.