Salı, Aralık 09, 2014

İDEALTEPESPOR ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEDİ

İstanbul U 15. ligi 35. grup lideri İdealtepespor evinde konuk ettiği Anadolu Kartalları takımını 5-0 yenerek bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.



İdealtepe Stadında oynanan şampiyonun belirleneceği önemli maçta, rakibi Anadolu Kartallarını üstün bir oyunla Hilmi Sefa, Yusuf(2), Burak ve Muharrem'in attığı birbirinden güzel gollerle 5-0 kazanan İdealtepespor Şampiyonluğu ilan etti.


Şampiyonluğu seyirciler ve velilerle kutlayan İdealtepespor kupasını İASKF Genel Sekreteri ve aynı zaman Kulüp Başkan vekili Ali Tanrıyaşükür'ün elinden aldı.


"Türkiye Şampiyonasında derece istiyoruz"

İdealtepe Teknik Sorumlusu Gökhan Bayraktar ve Antrenör Ömer Bulut yaptıkları açıklamada "Öncelikle şampiyon olan takımımı tebrik ediyorum, geçen sene yarım kalan başarıyı tamamlayıp ilk etapta Türkiye Şampiyonasına gıtmeye hak kazanmak için transfer çalışmalarımızı hızlandıracağız, takımımıza takip ettiğimiz yetenekli oyuncuları kazandıracağız. Sonrasında Türkiye Şampiyonasına gıtmeye hak kazanırsak derece elde etmeyi düşünuyoruz bu yönde bilimsel çalısıyoruz, ayrıca diğer tüm kategorilerdede şampiyonluklar hedefliyoruz " dedi.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK









Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Programı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynanacak.