Perşembe, Aralık 11, 2014

İETT’NİN ŞAMPİYONU DEĞİŞMEDİ


143 yıldır İstanbul’a hizmet sağlayan İETT Genel Müdürlüğünün personelinin birbirleriyle olan kaynaşmasını ve dayanışmasını arttırmak amacıyla 20 yıldır düzenlediği futbol turnuvasının 2014 yılı şampiyonu Güvenlik Müdürlüğü oldu.

Final maçı nefesleri kesti
Kağıthane Talatpaşa Mahallesinde bulunan Sosyal Tesislerde yapılan müsabakaları Genel Müdür Mümin Kahveci de izlerken, Güvenlik Müdürlüğü ile Hasanpaşa Garajı takımları arasında oynanan final maçı nefesleri kesti.

Şampiyonu Penaltılar Belirledi
Yarı finalde turnuvanın favorilerinden olan Sosyal İşler takımını 4-2 mağlup ederek finale çıkan Güvenlik Müdürlüğü, final maçının ilk devresini de 3-0 önde kapattı. Müdürlüğünü eski Ulusal Hakemlerden Bahadır Tüter’in yaptığı Hasanpaşa Garajı ikinci devredeki muhteşem futbolu ve taraftarının da desteği sayesinde maçı 3-3’e getirdi. Maçta normal süre ve uzatma anlarında gol olmayınca şampiyonu penaltılar belirledi. Penaltı atışlarında rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Güvenlik Müdürlüğü, üst üste ikinci kez turnuvanın şampiyonu oldu. Müşteri Hizmetlerini 6-0 mağlup eden Sosyal İşler Müdürlüğü ise turnuvada üçüncü oldu.


En özel kupa Emekli Personele
2 ay süren turnuvanın en anlamlı ödülü olan centilmenlik kupasını, bu sene ilk defa etkinliğe katılan Emekli Personel takımı almaya hak kazandı. Hepsi eski bir futbolcu olan Emekliler takımının maçları turnuvanın en fazla seyirci çeken maçları olurken, eski futbolcular bir üst tur şansını gol averajı ile kaçırmışlardı. İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci de konuşmasında emekli personellere teşekkür etti ve "biz sizi çağırmayı unutsak dahi, sizler her etkinliğe lütfen katılın ve bizleri onurlandırın" diye konuştu.

Ödülleri Genel Müdür takdim etti
Dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci ile Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci “Hepinize centilmence bir müsabaka yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR / MEHMET ÖZTÜRK










Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...