Salı, Aralık 09, 2014

İFA'DAN HAKEMLERE TEŞEKKÜR

İFA Spor Kulübü olarak 06.12.2014 tarihinde Bursa Merinos deplasmanında karşılaştığı ve 2-1 mağlup olduğu Elmasbahçelerspor mücadelesinin Hakemlerine teşekkür etti.



İFA Spor Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, '' Sayın Raşit Yorgancılar’a, Sayın Murat Bardakçı’ya, Sayın Emre Karagel’e ve Sayın Mustafa Burak Kuş'a ortaya koydukları adil yönetimden dolayı teşekkürü bir borç bildiğimizi belirtmek isteriz. Sayın Hakemlerimiz, Hakemlerle oyuncuların pozitif iletişim halinde olmasının saha içinde her hangi bir gerginliğe yer bırakmayacağını gün yüzüne çıkartmıştır. Aynı şekilde saha içinde yaşanabilecek bir gerginliğin tribünleri de olumsuz yönde etkilediği hepimizin malumudur. Mücadeleyi yöneten Hakemlerimiz futbolun nasıl daha iyi bir hale getirildiğini, Fair Play ruhuna nasıl önemli katkı sağlandığını ön plana çıkartmış ve bunu göstermiştir.İFA Spor Yönetim Kurulu olarak; Elmasbahçeler – İFA Spor Mücadelesini kusursuz denilebilecek kadar takdire şayan yöneten hakem heyetinin bütün Hakemlerimize örnek teşkil etmesini umut ettiğimizin bilinmesini isteriz'' denildi.

KAYNAK: www.ifaspor.org

Hiç yorum yok:

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...