Perşembe, Aralık 11, 2014

İLKER DİLEK: BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDAYIZ !


İstanbul Kastamonuspor, Süper Amatör Lig 3.Grup’un 15.hafta karşılaşmasında Özalibeyköyspor’u konuk edecek. Namık Sevik Stadı’ndaki mücadele, 13 Aralık 2014 Cumartesi günü, saat 14.15’de başlayacak.


Kulüp Başkanı İlker Dilek Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada şampiyonluk yolunda tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz dedi.



BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDAYIZ!
İstanbul Kastamonuspor Kulübü Başkanı İlker Dilek: “Ligte beklediğimiz sıralamanın aşağısındayız. Lakin hiçbir şey için geç değil. Geçtiğimiz sezonda Reşitpaşaspor galibiyetinin ardından kazanmış olduğumuz Özalibeyköy karşılaşmasıyla güzel bir yükseliş ivmesi yakalayıp 4’te 4 yapmıştık. Tekrardan bu galibiyeti kazanarak geçen sezon ki yaptığımızı tekrarlamak istiyoruz. Takımıma güvenim sonsuz, tek beklentimiz taraftar. Taraftarlarımızdan gereken desteği bulduğumuz takdirde Özalibeyköyspor karşılaşmasını kazanacağımızı ve İstanbul Kastamonuspor’u hakkettiği yerlere taşıyacağımıza eminim. Geçenlerde yaptığımız gecede de belirttiğimiz gibi “Güçlü, büyük Kastamonu’yu oluşturacağız” dedik ve dediğimizi yapacağız. Şampiyonluk yolundaki bu önemli karşılaşmaya da tüm taraftarlarımızı eksiksiz bekliyorum” Dedi.


Kaynak:
www.istanbulkastamonuspor.com


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...