Salı, Aralık 09, 2014

KAVACIK'TAN ÇEKMEKÖYSPOR'A ÇOK SERT AÇIKLAMA

Kavacıkspor Kulübü, U15 Ligi’nde Çekmeköyspor’la oynadıkları maçta saldırıya uğramalarına tepki gösterirken sert bir bildiri yayınladı.

Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklama şöyle:
Çekmeköy U15 oyuncularının saha içinde saldırgan davranışları, onlarının velilerinin takım oyuncularımıza ve antrenörümüze tacizleri 90 dakika sürmüştür. Tacizler maç sonrası da devam etmiş. maç içinde oyuncumuz yumruklanmış ve tekmelenmiştir. Maçtan sonra antrenörümüz hastanede 5 saat geçirmiştir.

Karşımızda futbol kültüründen uzak yarışmacı kazanmak adına her şeyi yapan tahrik edici fair play’den yoksun bir antrenör, onun oyuncuları ve onların galibiyet uğruna 14 yaşındaki çocuklara küfür eden velilerinin maç öncesi sonrası tacizlerine saldırılarına taviz vermedik. Spora kin, nefret ve pislik bulaştıran bu adamlara uysaydık çok çirkin görüntülerle karşı karşıya kalabilirdik. Bizim amacımız kulüplerle dostluk sevgi içerisinde çocuklarımızı rekabet ortamı oluşturmak olmuştur. Kaldı ki evimizde çekmeköy takımını en güzel şekilde misafir ettik ve bu maç öncesi kendilerini şampiyonluk yolunda tebrik ettik. Maçtan sonra yumruk ve tekme yiyen oyuncumuzu hastaneye getirerek 5 saat oyuncularımızın tedavisini yaptırdık. Spora kin ve nefret bulaştıranlara yazıklar olsun. En trajikomik olay da Çekmeköylü oyuncuların maç sonrası otobüs içinde küfürlü el hareketleri yaparak tacizlerine devam etmesi ve takımımıza besteler halinde küfürlü tezahüratlar yapması oldu.”

1 yorum:

Adsız dedi ki...

GECMIS OLSUN KAVACIK SPOR CAMIASI BIZDE BU HAFTA U 17 DE YASADIK CEZALAR IHRACA KADAR ARTMADIGI SURECE BU OLAYLAR DEVAM EDECEKTIR BOYLE SAMPIYONLUGU BIZDE TEBRIK ETMIYORUZ FUTBOLU EGLENCE OYUNU OLDUGUNU BILMEYENLER GUNLUK BASARILARLA AVUNURLAR IYI SPORCU YILLAR ONCE ULU ONDERIMIZ ATATURKUN DEDIGI GIBI BEN SPORCUNUN ZEKI CEVIK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERIM MUSTAFA KEMAL ATATURK UZUNTUNUZU PAYLASIYORUZ TEKRAR GECMIS OLSUN DILEGIMLE ACIBADEM USKUDAR SPOR KULUBU SPORTIF DIREKTORU SABAN KILIC

1. Amatör Lig'de iki maç hükmen tescil edildi

İstanbul 1. Amatör Lig'de iki karşılaşma için hükmen galibiyet kararı verildi.