Cumartesi, Aralık 06, 2014

KAYNAŞLI BELEDİYESPOR ÇARK ETTİ

Düzce Süper Amatör lig lideri Kaynaşlı Belediye ligde 10 maçta 25 puanla 3. sırada  bulanan Çilimli Belediyespor ile Kaynaşlı stadında karşılaştı.




Her iki takım sahaya galibiyet için çıktı, Çilimlispor son maçlarında hızlı bir çıkışa geçmişti. Bunu da bu maçta da gösterdi. Kaynaşlı Belediyespor karşısında Doğancan'ın oynadığı futbol alkış aldı.Tek başına Kaynaşlı defansını zorlayınca goller geldi. İlk yarıda Kaynaşlı maçın 8.dak.Erol ile 1-0 öne geçti.Çilimli Belediyespor maçın 34 dakikada Mehmet güzel bir attı ve durumu eşitledi 1-1.Her iki takım soyunma odasına bu skor ile gittiler. İkinci yarıda Çilimli Belediyespor Doğancan sahneye çıktı. Kaynaşlı defansını zorlayan Doğancan 65 ve 67 dakikalarda bulduğu gollerle takımını 2-1 öne geçirdi. Maç bu skor ile biteceği sanılırken 90 dakilada Kaynaşlı Belediyespor'dan Nejdet bir gol attınca maçta 3-2 Çilimli Belediyespor lehine sona erdi. Çilimli Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 28 yaptı. Kaynaşlı 27 puanda kaldı. Kaynaşlı Belediyespor haftaya deplasmanda Koçyazıspor ile oynarken, Çilimli Belediyespor yine deplasmanda Sinerjispor ile oynayacaktır.


Çilimlispor hocası A.Murat Erçoban "Kaynaşlı'ya puan almak için gitmiştik,takımımın performansından çok memnunum, hepsini kutluyorum,Doğancan mukemmel bir futbol ortaya koydu,puanımızı 28 yaptık ,hedefimize doğru gidiyoruz"dedi

STAT:Kaynaşlı
HAKEMLER:Bilal Yılmaz,Ramazan Bozbey,İdris Albayrak
KAYNAŞLI BELEDİYESPOR:Tuncay,Semih Volkan,Okan ,Ersan,Kaan,Rıdvan,Soner,
Efekan,Erol,Semih

ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR:Hakan,Murat,Emir,Şenol,Erkut,Muear Deniz,
Tayfun,Mehmet,Doğancan,Emra,Onur

GOLLER:Dak.8 Erol,Dak.90 Nejdet (Kaynaşlı),Dak.34 Mehmet,Dak.65,67 Doğancan


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...