Çarşamba, Aralık 10, 2014

KOCAELİSPOR ÇENGELKÖY MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Tekirdağspor galibiyetiyle moral depolayan Kocaelispor, Çengelköy maçı hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki antrenmanda teknik kadro ve futbolcular oldukça keyifliydi.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Kocaelispor geçtiğimiz Pazartesi günü 10 bin taraftarı önünde Tekirdağspor’u 1-0 mağlup etmişti. Bu galibiyetle 4’te 4 yapan yeşil siyahlı ekip bu hafta ilk yarının son maçına çıkacak.


HÜSEYİN AYRI ÇALIŞTI
Yeşil siyahlı ekip Tekirdağspor maçının ardından ara vermeden çalışmalarına başladı. Çengelköy maçı suni çimlere sahip olan Beylerbeyi Stadı’nda oynanacak. Bu nedenle yeşil siyahlılar antrenmanını Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda gerçekleştirdi. Futbolcular çalışmalara eksiksiz katıldı. Küçük bir sakatlığı bulunan futbolcu Hüseyin Albayraktar takımdan ayrı hafif tempoda koşu çalıştı.



ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR
Futbolcular teknik direktör Kayhan Çubuklu ve yardımcısı Süreyya Sarıca gözetiminde çalıştı. Pazartesi günü Tekirdağspor maçında kadroda olan futbolcular takımdan ayrı hafif koşuyla günü tamamladı. Kadroda yer almayan futbolcular ise sahanın diğer yarısında önce koşu daha sonra kondisyon çalışması yaptı. Bu çalışmanın ardından yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi.


YÖNETİMDEN TATLI İKRAMI
Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı Kocaelispor yönetim kurulu üyeleri Cumhur Alkan, Hakan Coştu ve birçok basın mensubu takip etti. Antrenmanın sonunda yönetim kurulu üyeleri yeşil siyahlı ekibe tatlı ikramında bulundu. Antrenmanda oldukça yorulan futbolcular ikram edilen tatlıları birbirlerine yedirerek stres attı.

KAYNAK: www.kocaelimanset.com

Hiç yorum yok:

Esatpaşaspor'da çifte imza

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Esatpaşaspor iki önemli ismi kadrosuna kattı.