Perşembe, Aralık 11, 2014

KOCAELİSPOR TARAFTARINA 200 BİLET


Bölgesel Amatör Ligde oynanacak olan Çengelköyspor A.Ş.-Kocaelispor müsabakasında konuk ekibe ayrılan biletlerin miktarı belli oldu.

Bölgesel Amatör Ligin 13.haftasında 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 13.30’da, Beylerbeyi 75.Yıl Stadında oynanacak olan Çengelköyspor-Kocaelispor maçı hakkında toplanan Çengelköyspor A.Ş. Yönetim Kurulu, konuk ekibe tribünde 200 kişilik yer ayrılmasını kararlaştırdı.

Talimatlar uygulanacak
Çengelköyspor A.Ş. Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, Beylerbeyi 75.Yıl Stadının oturma kapasitesinin 3750 kişi olduğu ve Stadın oturma kapasitesinin üzerinde seyirci alınamayacağı hatırlatıldı. Açıklamada ayrıca, maçın güvenliği için alınacak önlemler ve TFF’nin ilgili talimatları doğrultusunda konuk ekibin taraftarına tribün kapasitesinin %5’i kadar yer ayrılacağı ve bu sayının ise 200 kişi olduğu açıklandı.



Başkan taraftarı maça davet etti
Müsabakanın bilet satışlarının maç günü Statta açılacak gişelerde gerçekleştirileceğini ve 5 TL’den satışa çıkartılacağını bildiren Çengelköyspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özay yaptığı açıklamada "Sezona istediğimiz gibi başladık. Bir-iki talihsiz sonuca rağmen hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Takımımızın şu ana kadarki mücadelesinden de son derece memnunuz. İlerleyen günlerde başarı çizgimiz daha da artarak devam edecektir. Bunun için de çalışmalarımız sürüyor. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Çengelköyspor’u Profesyonel Liglere taşımak için bu göreve geldik ve bunu başaracak gücümüz var. Bu hafta önemli bir maça çıkacağız. Kendi evimizde ve seyircimiz önünde konuk edeceğimiz güçlü rakibimiz Kocaelispor karşısında izleyicilere güzel bir futbol seyrettireceğimize inanıyorum. Galip geleceğimize inanıyoruz. Oyuncularımıza inancımız tam. 3.Lig yolunda basamakları birer birer aşmak için taraftarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Tüm Çengelköylüleri maça davet ediyoruz.” diye konuştu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...