Salı, Aralık 09, 2014

KURTKÖY’DE SAHAYA TARAFTAR İNDİ RAKİP TAKIMA SALDIRDI


İkinci yarıda çıkan olaylar sebebiyle yarıda kalan Kurtköy-Acıbadem Üsküdar maçıyla ilgili konuşan Üsküdar ekinin Sportif Direktörü Şaban Kılıç "2 futbolcum hastanelik oldu, yaşadıklarımızı anlatmamız çok güç" dedi.

İstanbul U17 Ligi 36.Grupta oynanan Kurtköy-Acıbadem Üsküdar maçı konuk ekibin 3-1 üstünlüğü ile devam ederken, iki takım futbolcularının tartışmalarını fırsat bilen ev sahibi ekibin taraftarlarının sahaya inmesi ve Acıbadem Üsküdarlı futbolculara saldırması sebebiyle yarıda kalmıştı.

"Bu olaylar futbola zarar veriyor"
Hakem Cem Boratay Ala’da bu gelişmeler üzerine maçı tatil etmişti. Olaylı maç hakkında konuşan Üsküdar ekinin Sportif Direktörü Şaban Kılıç, Kurtköy camiasına tepki gösterdi. "Bu olaylar futbola zarar veriyor" diyen Kılıç, 30 kişinin futbolcularına saldırdığını ve Muhammet ve Oğuzhan isimli iki futbolcularının hastanelik olduğunu söylerken, oldukça öfkeliydi.

Başkan Akpınar özür diledi
Yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen Kurtköy Spor Kulübü Başkanı Önder Akpınar ise Acıbadem Üsküdar takımından özür dilerken, olaylara konuk ekibin bir futbolcusunun sebep olduğunu öğrendiklerini ifade etti. "Ben maçta değildim" diyen Başkan Akpınar; "Hem Hocamız hem de Yönetici arkadaşımız ile olayı duyunca görüştüm. Bana ifade edilen: İlk devre Acıbadem Üsküdar takımının 3-1 üstünlüğü ile sona ermiş. Malum ilk maçta da bir takım hadiseler olmuştu. Acıbadem Üsküdarlı bir futbolcu ikinci yarıda oyuna giriyor ve bizim bir futbolcuya küfür ediyor ve tartışıyorlar. Aynı futbolcu ardından da tribünlere küfür ederek taraftarı tahrik ediyor. Taraftar da maalesef kapının kilidini bir şekilde açarak sahaya giriyorlar. Bizim Hocamız ve Yöneticilerimiz olayı ayırmaya çalışmışlar ancak Acıbadem Üsküdar takımından darp edilen futbolcular üzülerek söylüyorum olmuş. Olay bana aktarıldığı haliyle bu şekilde gelişmiş. Bu saatten sonra ne anlatsak boş, Kurtköyspor’un adının böyle bir olayla anılması beni çok üzdü. Kesinlikle kabul edilecek bir olay değil. Sonuç bizim için daima ikinci planda kalır. Bu olay sebebiyle üzdüğümüz Acıbadem Üsküdar camiasından özür diliyorum." diye konuştu


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Kurtköy başkanı acaba farkındamı bu yıl kaçıncı özür dileyişi ?

Ünalan'ın Çocugu dedi ki...

İlk maçta olaylar oldugunu söylüyorlar, madem olay oldu bu fotoğraf nasıl çekildi ? Olay olan maçta sözde hakarete ugrayan takımın futbolcusu böyle poz verir mi ? Onu geçtim u-17 macındaki oyuncuya bakar mısınız , bu oyuncu 2.ci macta neden oynamadı ? Bunları açıklığa kavustursunlarda ardından bu sene artık 5 mi oldu 10 mu oldu özürlerini dilesinler. O başkana benden bir kardeş tavsiyesi, orada olamayabilirsin belki ama oraya misafir gelen kişilere dikkatli davrandırtmak zorundasın güvenliği aldırtmak zorundasın. Yapamıyorsan ellerinizi çekeceksiniz futboldan bırakın daha iyileri yerinize gelsin. Aileleri o cocukları kötü alıskanlıklardan uzak durup , spora yöneltmek için futbola gönderiyorlar , 3-5 çapulcu sokak cocugundan dayak yesin diye değil !!



http://www.resimupload.net.tr/image.php?di=LG8M

Adsız dedi ki...

SAYIN BASKANIM BILGILERI OGRENIRKEN KESKE BIZIM KULUBUDE ARAYIP SORSAYDINIZ DOGRULARI OGRENIRDINIZ ILK MACTA HIC BIR TARTISMA BILE OLMADI HATTA FOTOGRAF ISTERSENIZ GONDERIRIM HATTA HAKEM RAPORUNUDA OKUYABILIRSINIZ SIZ IYI BIR INSANSINIZ AMA SIZI YANILTMISLAR TFFISTFIT TE TERTIP KOMITESININ KARARINDA HAKEM RAPORUDA OLAYA ACIKLIK GETIRIYOR BIZIM OYUNCU 3 SPORCU SALDIRINCA NEFSI MUDAFA YAPMISTIR ONUDA HAKEM RAPORUDA AYNIDIR AYNI ZAMANDA KIRMIZI KART GORMUSTUR BIZLER KULUPLERDEKI CURUK ELMALARI TEMIZLEMEZSEK BU OLAYLAR YASANMAYA DEVAM EDECEKTIR BU TUR OLAYLARIN BIR DAHA YASANMAMASI DILEGIYLE

ömerçip dedi ki...

istanbulun bir ucundan bir ucunu spor amaçlı giden çocukları darp ederek ellerine ne geçiyor acaba.. yazık günah bu çocukların evde bekleyen aileleri var hayalleri var daha yaşayacak çok zamanları var.. sayın başkan orda olmaman önemli değil koskoca kurtköy spor camiası sadece senden mi oluşuyor? sen yoksan yönetimde olan idareciler vardır eğer siz bu olayın olmasını istmeseydiniz her türlü engelleme yapabilirdiniz.. bu işin altından kalkamıyorsanız futbolu gerçekten futbolun çocuklarına bırakın.. ama burası türkiye hele ki amatörde nerde o yürek!!!

Beylikdüzüspor 'Demir' gibi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk iki maçlarında 4 puan toplayan iki ekibin maçında Beylikdüzüspor sahasında İstiklalspor'u 4-0 ye...