Çarşamba, Aralık 10, 2014

İSTANBUL LİSELER ARASI FUTBOL ŞAMPİYONASI

Halis Kutmangil ÇP Anadolu Lisesinden büyük başarı

İstanbul Liselerarası Genç Erkekler Futbol Şampiyonasını 174 adet  lisenin katılımıyla devam ediyor.
12.Gruptan oluşan  maçlar çok çekişmeli geçiyor.İstanbul'un başarılı okullarından Halis Kutmangil  ÇP Anadolu Lisesi Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal sahasında oynadığı grubun final maçında Fatih Atatürk Çağdaş Yaşam ÇP Lisesini son dakikalarda  zorlanmasına rağmen 3-2 yenerek final gruplarında oynamaya hak kazandı. Karşılaşmada galibiyete ulaştıran  golleri Metehan Terzi, Ali Han Eğrek (2) attı

Teknik Sorumlu Murat Karabulut’un çalıştırdığı  Halis Kutmangil  ÇP Anadolu Lisesi İlk yarıda etkili olunca bu devreyi  1-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oynayan  Halis Kutmangil  ÇP Anadolu Lisesi iyi oyununu devam ettirdi.  Maç 3-0 olunca rahatlıktan rehavete giren  Halis Kutmangil  ÇP Anadolu Lisesi bu rehavet pahalıya mal oluyordu. 80.dakikada rakip 10 kişi kalınca takım üzerinde bu maçı artık kazandık psikolojisi çöküncü son dakikalarda maç 3-2′ye geldi. Son saniyeleri heyacan fırtınası şeklinde geçen karşılaşmada başka gol olmayınca Halis Kutmangil  ÇP Anadolu Lisesi oyundan 3-2 galip ayrıldı. Okullarına yeni gelen Müdürleri Aykut Tahsin Nazlı ‘yada aldıkları bu galibiyetle ” Hoşgeldin Şampiyonluğu” hediye ederek müdürlerini çok mutlu ettiler.
İstanbul’da son 16 takım arasına kalan Halis Kutmangil  ÇP Anadolu Lisesi karşılaşmadan sonra Okul Müdürü Aykut Tahsin Nazlı ve Beden Öğretmeni  Murat Karabulut  tek tek kutladı.
Bu karşılaşmadan sonra Refhan Tümer Anadolu Sağlık Meslek lisesi Finalde karşılaştığı İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesine 3-2 mağlup olarak elendi.
Bu maçlar sonucunda 16 takım İstanbul Şampiyonu olabilmek için Final maçlarına önümüzdeki günlerde çıkacak.
Maç ile ilgili diğer resimlere Serkan Yıldız Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.
HABER : SERKAN YILDIZ





1 yorum:

Adsız dedi ki...

sürekli bu maçlarda hakemler darp ediliyor.ve bu durumlarda öğrencilere genelde öğretmenleri öncülük ediyorlar.lütfen bu konulara değinelim.daha geçen hafta 3 ayrı sahada hakemler darp edildi.lise öğrencisi bunlar,insanları darp etmeyimi öğreniyorlar.

İstiklalspor'dan TFF'ye program tepkisi

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, İnkılapspor'la oynayacağı karşılaşmanın Beykoz İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 12...