Salı, Aralık 09, 2014

ÖMERLİ KÖYÜ BİR ATTI DÜNYALARI KAÇIRDI

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta Hadımköy sahasında var olma maçına çıkan Ömerli Köyüspor rakibi Gülsuyu karşısında ilk yarının uzatma dakikalarından 45+1.dakikada Serkan’ın attığı golle sahadan üç puanla ayrılarak grupta alt sıralardan uzaklaşarak üst sıralar için var olduğunu gösterdi.



Attığı bir golle rağmen bir çok gol pozisyonundan da yararlanamayan siyah beyazlı ekip hanesine yazdırdığı bu üç puanla üst sıralar için umut vaat etti.
Hadımköy sahasında oynanan karşılaşmaya evi sahibi Ömerli Köyüspor hızlı başladı. Gülsuyu karşısında maçın daha ilk dakikalarından etkili olmayı başaran siyah beyazlı ekip üst üste girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında oyunda etkisini iyice hissettiren Ömerli Köyüspor maçın 45+1.dakikasında geliştirdiği atakta, Ömerli Köyüspor’un kaptanı Serkan pozisyonu iyi takip etti ve attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.


Karşılaşmanın ikinci yarısında da , konuk ekip Gülsuyu karşısında etkisini sürdüren ve kanatlardan yaptığı ataklarla gole yakın olan siyah beyazlı ekip girdiği bu pozisyonları değerlendiremedi. Maçın kalyan süresi içerisinde başka gol olmayınca Ömerli Köyüspor zor da olsa üç puanı hanesine yazdırarak zirve yarışını takip etmeye başladı. Var olma maçı olarak görülen bu önemli karşılaşmadan alınan galibiyet camia içinde büyük sevinç yaşattı.




Kaptan gemisini kurtardı
Ömerli köyüspor’un emektar oyuncusu Kaptan Serkan Şatır geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmanın 45+1.dakikasında attığı golle hem takımana üç puanı kazandırdı, hemde bu galibiyetle alt sıralardan uzaklaşmasına sağladı. Bu sezon zaman zaman kadroda yer bulamayan ama kendisine forma verildiği zaman bu şansı en iyi şekilde değerlendiren kaptan Serkan Şatır son haftalardaki performansı ile teknik heyetin gözüne tekrar girdi. Formayı son haftalarda kaptırmayan tecrübeyi oyuncu bu performansı ile takımdaki arkadaşlarına örnek oluyor. 


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

Girne Gençlik'ten mucizevi galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta ilk 3 maçını berabere tamamlayan Girne Gençlik, deplasmanda Kartalspor'u 3-2 yenerek ilk galibi...