Salı, Aralık 09, 2014

ÖZALİBEYKÖYSPOR KÜÇÜKKÖY MAÇININ ARDINDAN

Bir tarafta profosyonelliği tatmış yılların Küçükköyspor'u diğer tarafta Alt yapısıyla ünlü küme düşmeme mücadelesi yapan ÖzAlibeyköyspor.

Maçtan evvel herkes Küçükköy’ün farklı kazanacağını tahmin ediyorlardı. Ama gelin görünki ÖzAlibeyköyspor  öyle bir baskı ile maça başladıki daha 20.dakikada 2-0 öne geçti.Hala kimse inanamıyordu bu sonuca. Ama ÖzAlibeyköy’lü gençler İnanmak başarmanın yarısıdır diyerek korkunç bir 90 dakika çıkardılar ve Lider Küçükköy’e çelme taktılar.Kendileri için çok önemli 3 puanı hanelerine yazdırdılar. Bu mücadeleden dolayı duygulandım . İnanın saklanarak hüngür hüngür ağladım.

Bu takıma inanan sahaya süren Başkan Metin ÇIRPAN ve Yönetim kuruluna ayrıca teknik kadroya ve futbolcu kardeşlerime canı gönülden kutlarım. Metin Başkan’a 2 Çift sözüm var. Başkanım doğru yoldasın, kümeye düşsende ligte kalsanda gönlümüze taht kurdunuz. Yolunuz açık olsun.

Ayrıca bir çift sözümde Küçükköy’lü futbolcu kardeşlerime var; Mağlup olsanız bile,liderliği kaybetme üzüntünüzde olsada  rakibinizi tebrik ederek ellerini sıkarak sahadan ayrıldınız.  Hepinize helal olsun.Küçükköyspor'un  büyüklüğünü böylece göstermiş oldunuz.Tebrikler


Altan Akdil






2 yorum:

Adsız dedi ki...

Altan abinin yazısını okudum çoğunda hem fikirim ama gel gör ki son kısım biraz yazıya yakışmamış. küçükköy oyuncuları ve yönetimi tabi bir kısmı gerçekten spor adamı değil. Öz alibeyköylü oyunculara etmedikleri küfür hakaret kalmadı özellikle kırmızı montlu bir adam vardı ki inşallah çoçuk sahibi değildir. Çünkü öyle bir baba olmaz.
Bu yönetimle inşallah şampiyon olamaz.

Ki bu yöneticiler zaten federasyonun kapısını kıranlar değilmiydi.

Evet öz alibeyköy kısıtlı ve genç ağırlıklı ama haddini ve güçü belli bir takım fakat özellikle ikinci yarı çok iyi oynadılar hatta 3-4 olur dedik oyuna giren oyuncular özellikle ilk yarı forvet arkası ikinci yarı stoper oynayan ile sağ kanata ikinci yarı giren belli yaşı ufak olan kardeşimi Hem ahlakı hemde surati ve becerisiyle tebriği hak etti.

Adsız dedi ki...

Küçükköy Taraftarı Maça Gelseydi ÖzAlibeyköy Kazanamazdı Buda Bir Gerçek

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynandı.