İstanbul 1.Amatör Lig 11.Grupta şampiyonluk yarışın veren Pazariçi Köprülüspor, Pazartesi günü lider CFS Bağcılarspor ile oynayacağı maç için Bayrampaşa Tıtanıc Otel’de kampa girdi.
Bugün yaptığı çalışmanın ardından otele gelip maç saatini bekleyen kırmızı-beyazlı takımda tek hedef CFS Bağcılarspor'u yenip haftayı üç puan ile kapatmak.
Pazariçi Köprülüspor Teknik Direktörü Sinan Balılar, CFS Bağcılarspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, şöyle konuştu; Futbolun güzel olacağı bir gün yaşayacağız. Öncelikle centilmenliğin ön planda olduğu güzel bir karşılaşma geçmesini diliyorum. Kazanmak için bütün mücadelelerini sahaya yansıtacaklarını vurguladı. Her iki takım için de centilmenlikle, dostlukla futbolun doğru mesajlarıyla bitecek bir karşılaşma olmasını diliyorum dedi.
HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK
1 yorum:
CFS MAÇINDA TÜM SPORCU VE TEKNİK HEYETİMİZE BAŞARILAR DİLERİM
Yorum Gönder