Pazar, Aralık 07, 2014

PAZARİÇİ KÖPRÜLÜSPOR TITANIC OTELDE KAMPA GİRDİ


İstanbul 1.Amatör Lig 11.Grupta şampiyonluk yarışın veren Pazariçi Köprülüspor, Pazartesi günü lider CFS Bağcılarspor ile oynayacağı  maç için Bayrampaşa Tıtanıc Otel’de kampa girdi.


Bugün yaptığı çalışmanın ardından otele gelip maç saatini bekleyen kırmızı-beyazlı takımda tek hedef CFS Bağcılarspor'u yenip haftayı üç puan ile kapatmak.




CFS Bağcılarspor maçı öncesi Kulüp Başkanı Ali Şen yaptığı açıklamada; Pazartesi günü kendi sahamızda çok önemli maça çıkıyoruz. Rakip lider CFS Bağcılarspor  iyi bir takım. Bu takımı yenmek istiyoruz. Ben ve yönetim kurulu üyelerimizin desteği ile  önemli maç öncesinde takımımız Tıtanıc  Otel’te kampa girdi. Bizde  yönetim kurulu olarak CFS Bağcılarspor maçı öncesinde futbolcuları yalnız bırakmadık. Grupta liderlik koltuğuna oturmak adına çok kritik bir mücadele olacak. Seyircimizin de destekleriyle Yıldıztabya Stadında rakibimizi yenerek liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz dedi.





Pazariçi Köprülüspor Teknik Direktörü Sinan Balılar, CFS Bağcılarspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, şöyle konuştu; Futbolun güzel olacağı  bir gün yaşayacağız. Öncelikle centilmenliğin ön planda olduğu güzel bir karşılaşma geçmesini diliyorum. Kazanmak için bütün mücadelelerini sahaya yansıtacaklarını vurguladı. Her iki takım için de centilmenlikle, dostlukla futbolun doğru mesajlarıyla bitecek bir karşılaşma olmasını diliyorum dedi.



HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK


1 yorum:

Adsız dedi ki...

CFS MAÇINDA TÜM SPORCU VE TEKNİK HEYETİMİZE BAŞARILAR DİLERİM

Esatpaşaspor'da çifte imza

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Esatpaşaspor iki önemli ismi kadrosuna kattı.