Çarşamba, Aralık 10, 2014

ŞAFAK 76 HÜKMEN MAĞLUP

İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta olaylar nedeniyle yarım kalan Şafak 76-Bollucaspor maçı 3-0 konuk ekibin lehine tescil edildi.

TFF İstanbul İl Temsilciliği 1. Amatör  Lig Tertip Komitesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"08.12.2014 tarihli Şafak 76 – Bolluca müsabakası Bolluca takımı lehine 1-0 devam ederken
89.dakikada Şafak 76 takımı oyuncusunun ihraç edilmesi sonucu yardımcı hakemi 30-40 metre
kadar kovaladığı ve buna birkaç tane daha takım arkadaşının da eklendiği, güvenlik görevlilerinin
müdahalesi sonucu yardımcı hakemin darp edilmekten kurtulduğu ve müsabakanın da hakem
tarafından tatil edildiği belirlendi. Bu durumda Şafak 76 takımının FMT’nin 19/1-b maddesi uyarınca 3-0 hükmen yenik sayılmasına karar verilmiştir."

Grupta oluşan puan durumu şöyle:


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Yapılan yanlış hareketin hiç bir şekilde savunucusu değiliz.Sahada gayet iyi bir mücadele çekişme varken,kırmızı kart gören oyuncunun kartı gösterten yan hakeme itiraz etmek için üstüne gitmesini bana saldırcak diye algılayan,20 yaşındaki genç hakemin bir an korkuyla kaçmasıyla böyle hoş olmayan bir durum yaşandı.Asla ve asla diğer oyuncuların hakemi kovalaması gibi bir şey yoktur.Hatta diğer oyuncularda hakemi yerine geçmesi için iknaya gitmişlerdir.Buna Bolluca'lı teknik heyette şahittir.
Verilen cezayı saygıyla karşılıyor ,böyle bir olayla gündeme geldiğimiz içinde oldukça üzgün olduğumuzun bilinmesini isteriz.

İstiklalspor'dan TFF'ye program tepkisi

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, İnkılapspor'la oynayacağı karşılaşmanın Beykoz İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 12...