Cuma, Aralık 12, 2014

SAİM ÖMERLİ KÖYÜSPOR'A VEDA ETTİ

Sezon başında Ömerli Köyüspor’la anlaşan zaman zaman kadroda kendine yer bulan efendiliği ile tüm gönülleri fetheden Salim Babacan Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Beden Eğitimi öğretmenliği pedagoji eğitimi almaya gitti için geçtiğimiz günlerde idmana gelerek kulüp Başkanı Vedat Dönmez , Teknik heyet ve oyuncularla vedalaştı.



Ömerli Köyüspor’un oyuncusu Salim Babacan sezon başından bu yana formasını giydiği takımından ayrıldı. Beden Eğitimi öğretmenliğini bölümünü bitiren başarılı oyuncu Çanakkale Üniversitesinde bu bölümün pedagojik eğitimi için hak kazandı. Eğitimine devam etmek için formasını giydiği Ömerili Köyüspor’dan ayrılan Salim Babacan geçtiğimiz günlerde yapılan idmana gelerek Başta kulüp Başkanı Vedat Dönmez, Teknik heyet ve oyuncularla vedalaştı.



Helallik istedi
Sezon başından bu yana zaman zaman formasını giydiği Ömerliköyüspor idmanına gelen Salim Babacan takım arkadaşlarınla vedalaştı, tüm oyuncularla tek tek görüşen Babacan tüm oyunculardan, teknik heyetten ve kulüp Başkanı Vedat Dönmez’den helallik istedi.

Dönmez “ Efendiliği ile gönlümüzde taht kurdu”
Ömerli Köyüspor kulübü Başkanı Vedat Dönmez “ Salim’in efendiliği ile bizim gönlümüzde taht kurdu. Oyunculuğun yanı sıra takımımıza efendiliği ile bizleri memnun ettik. Kendisinin sezon sonuna kadar devam etmesini bekliyorduk, ama eğitim her şeyden önemli. Kendisi ile güzel zamanlar yaşadık, bize oyuncu olarak ta, kişisel olarakta büyük katkılar sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz ve kapımızın her zaman açık olduğunu söylemek istiyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...