Pazar, Aralık 07, 2014

SANAYİ MAHALLESİ EVİNDE KAZANMAYI BAŞARDI!

İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup 14.hafta karşılaşmasında Sanayi Mahallesi ile Rami Kağıthane Belediyesi Mehdi Sancak stadında karşı karşıya geldiler. İlk yarısı 1-0 Rami üstünlüğü ile sona eren karşılaşmayı Sanayi Mahallesi 2.yarıda bulduğu 2 golle 2-1 kazanarak alt sıralardan kurtulma mücadelesini sürdürdü.



Mücadalenin ilk yarısında Rami üstünlüğü vardı. 45 dakikalık bölümde gol pozisyonlarına giren deplasman ekibi bu pozisyonları cömertce harcadı. 44.dakikada Kadir ile aradığı golü bulan Rami devreye 1-0 üstün girdi. 

İkinci yarıda sahada bambaşka bir Sanayi Mahallesi vardı. Oyun üstünlüğünü ele geçiren ev sahibi ekip bu üstünlüğünü skora da yansıtmayı başardı. 67.dakikada Nurettin'in golüyle ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. 77.dakikada ise oyuna ikinci yarı giren genç Melih'in golüyle Sanayi Mahallesi 2-1 öne geçti. Son dakikalarda iki ekipte yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve Sanayi Mahallesi bu zorlu 90 dakikayı 2-1 kazanarak kümede kalma savaşında rakiplerden kopmamayı başardı.


YEREL FUTBOL SİTESİ

















Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...