Pazar, Aralık 07, 2014

SELİMİYESPOR FARK ATTI

İstanbul U15 ligi 33. grup 12. hafta mücadelesinde Selimiyespor evinde Sultanbeyli Belediyespor takımını misafir etti. Karşılaşmayı ev sahibi Selimiyespor 4-0 kazandı ve puanını 28 yaptı.



Selimiye Stadında oynanan ve Mehmet Oral, Volkan Uçkan, Furkan Ulutürk hakem triosunun yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Selimiyespor oldu. 5.dakikada ev sahibi takım Selimiyespor orta sahadan gelişen atakta topu çok iyi takip eden Oğuzhan Küçük kalecinin hatasını affetmedi güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-0.



30.dakikada ev sahibi takım orta sahadan gelişen atakta topla buluşan Burak Özen topu kontrol edip iyi bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-0. 31.dakikada Selimiyesporlu oyuncu Ufuk Kalaycı'ya hakem Mehmet Oral kırmızı kart göstererek oyun dışın bıraktı. 34.dakikada Berkay Özen kendisinin 2 takımının 3.golünü kaydetti 3-0.



55.dakikada Selimiyesporlu oyuncu Sefa Aray ile Sultanbeyli Belediye oyuncu Enes Yüksel saha içinde bir birlerini istenmedik hareketler yapınca hakem Mehmet Oral her iki sporcuya kırmızı kart göstererek oyun dışında kaldı. 65.dakikada ev sahibi takım ceza sahası dışında kazandığı serbest atışı kullanan Emra Yüksel güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi 4-0. Karşılaşma ev sahibi Selimiyespor rakibini 4-0 farklı mağlup ederek puanını 28 yükseltti.  

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ








Hiç yorum yok:

Esatpaşaspor'da çifte imza

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Esatpaşaspor iki önemli ismi kadrosuna kattı.