Salı, Aralık 09, 2014

SULTANBEYLİSPOR’A BAYBURT FRENİ!

İstanbul Süper Amatör Lig 4.grup 14.hafta karşılaşmasında İstanbul Bayburt Kağıthane Belediyesi Mehdi Sancak Stadı'nda grubun iddialı takımlarından Sultanbeylispor'u konuk etti. 




Evinde oynadığı ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken ev sahibi ekip zirve yarışı yapan takımlardan puan almaya devam etti. İki takımından birer penaltı kazandığı mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


Başlama düdüğünden itibaren müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada ev sahibi ekip 37.dakikada Emrah’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol ilk devrenin de sonucu oldu. İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren ev sahibi ekip karşısında Sultanbeyli’de rakibinin güzel oyununa karşılık vermeye başlayınca zevkli bir 45 dakika izleme şansı bulduk. 



İkinci yarıda her iki takım da ilk yarıya oranla daha fazla pozisyon bulmaya başladılar. İstanbul Bayburt avantajını korumak için son 15 dakika biraz geriye çekilmeye başlayınca Sultanbeyli ataklarını sıklaştırdı. 81.dakikada Sultanbeyli penaltı atışı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Emre deplasman ekibine beraberliği getiren golü kaydetti. Karşılaşmanın son dakikaları nefesleri keserken, iki takımda yakaladıkları şansları değerlendiremeyince karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu beraberlik haftaya 2.sırada giren deplasman ekibi Sultanbeyli 4.sıraya kadar geriledi. İstanbul Bayburt ise zirvedeki rakiplerinden puan alma geleneğini bu maçta da sürdürdü ve puanını 16’ya yükseltti. 

YEREL FUTBOL SİTESİ






Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynandı.