Pazar, Aralık 07, 2014

TUZLA ŞİFASPOR ÇOK RAHAT

İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grup karşılaşmasında Kartal Yunusspor ile Tuzla Şifaspor karşı karşıya geldi. 




Kartal Yunus sahasında oynanan bu karşılaşma küme düşmeme açısından evsahibi takım için ne kadar önemli olsa da süper amatör ligi için mücadele eden Tuzla Şifaspor içinde bir o kadar önemliydi. Karşılaşmaya etkili başlayan Tuzla Şifaspor oyunun hemen başında kazanılan penaltı vuruşunda kaptan Serdar'ın golüyle öne geçti (0-1). Evsahibi takım Kartal Yunusspor'un oyuna denge getirdi ilk yarının son dakikasında ceza alanın dışında topa eliyle müdahale eden Tuzla Şifaspor kalecisi kırmızı kartla oyun dışı kaldıp takımını 10 kişi bıraktı. Kırmızı kart sonrası kazanılan serbest vuruşu evsahibi takım gole çevirip ilk yarının skorunu belirledi (1-1). 


Maçın ikinci yarısında konuk ekip 10 kişi kalmanın etkisini üzerinden atıp rakibi üzerine bunaltıcı ataklarla geldiği anlarda ceza sahasının köşe noktasından kazandığı serbest vuruşu kaptanı Serdar'la gole çevirmesini bildi (1-2).Gol sonrası Tuzla Şifaspor baskısına devam etti. Kartal Yunussporlu futbolcu kendi ceza sahası içinde konuk takım futbolcusuna yaptığı dokuz kusurlu hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışı kalırken konuk ekip bir penaltı daha kazandı. Penaltı vuruşunu kaptan Serdar gole çevirince maçın skoru o dakikada 1-3 oldu. Konuk ekip Tuzla Şifaspor rakibinin 10 kişi kalmasını fırsat bilip etkili oyununu devam ettirdiği dakikalarda soldan yaptığı bir atak sonrası golcü futbolcusu İshak'la bir gol daha buldu (1-4).Müsabakanın son anlarında konuk ekipten Recep son sözü söyleyip maçın skorunu belirleyen golü attı (1-5). 




Tuzla Şifaspor bu skorla puanını 26 yaparken grubunda yine 26 puana sahip diğer iki takım arasında oynanacak olan Valide Tayfun-Kavacık maçının sonucunu beklemeye başladı.


YEREL FUTBOL SİTESİ

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 27 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 27 Ekim 2024 Pazar Programı haberin devamındadır...