Salı, Aralık 09, 2014

VALİDE TAYFUN KAVACIK MAÇINDA GOL YOK

İstanbul 1. Amatör Ligi 16.Grup'ta aynı puanla ikinci ve üçüncü sırayı paylaşan Valide Tayfunspor ile Kavacıkspor Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler. İki takımında bol pozisyon bulduğu maçta gol sesi çıkmayınca takımlar 1 puanın sahibi oldular.


Grubun derbisi niteliğindeki önemli müsabakayı Kamil Karaytu, Burak Canbulat ve Onur Mert hakem triosu yönettiler. Mücadeleye hızlı başlayan iki takımında mutlak kazanmak istemesi pozisyonu bol, seyir zevki yüksek ve çekişmeli bir mücadele ortaya çıkardı.


Kavacıkspor Önder, Ufuk ve Cemal ile yakaladığı net fırsatları değerlendiremezken, ev sahibi Valide Tayfunspor'da Hakan, Şamil ve Cemal ile gol pozisyonlarından faydalanamadı. Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarıda takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle girdiler.



Maçın hakemi sakatlanarak sahayı terketti
İkinci yarıya hızlı başlayan takımlar yakaladıkları net fırsatları gole çeviremezken, mücadelenin 75.dakikasında sakatlanan orta hakem Kamil Karaytu maçı devam edemedi, yerine bir sonraki maçın hakemi Kağan Kanbur devam etti. Kalan sürede mücadele zaman zaman gerginleşsede takımlar aradıkları galibiyet golünü bulamadılar. Mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr






Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynandı.