Çarşamba, Aralık 10, 2014

VATANSPOR NAZLICAN'LA COŞTU

Kadınlar 3. Futbol Ligi 1. Grup’ta lider Fatih Vatanspor sahasında konuk ettiği CFS Bağcılarspor’u 6-0 yenerek altıncı maçını da kazandı.

FATİH VATANSPOR: 6 CFS BAĞCILARSPOR: 0
Mimarsinan Stadı’ndaki maçta Fatih temsilcisinin gollerini Nazlıcan (4) ve Kader (2) attı. Ligde alt sıralarda yer alan ve çok genç bir kadroyla mücadele eden CFS ilk yarıda daha organize bir görüntü sergiledi. Fizik güç olarak iyi bir görüntü sergileyen Bağcılar temsilcisi topu kanatlara indirdiğinde etkili oldu ancak ortadan atak yaptığında Filiz’e takıldı. Fatih Vatanspor ise daha çok uzun paslarla topu Nazlıcan’a ulaştırmaya çalıştı ve bunda da başarılı oldu. İlk yarı Nazlıcan’ın golleriyle 2-0 biterken yıldız oyuncu ikinci devrede de iki gol attı. Kader de buna iki gol ekleyince maç 6-0 bitti. Nazlı ve Kader’in yanı sıra orta sahada Filiz günün yıldızıydı.
Bu arada Vatanspor’da Sima Nur ilk yarıda sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı.

STAT: Mimarsinan
HAKEMLER: Yusuf Ziya Özyurt, İlker Demirkaya, Ramazan Şahan
FATİH VATANSPOR: Seda, Özlem, Hülya, Bensu, Sima Nur, Filiz, Özge, Kader, Dilek, Nazlıcan, Gönül (Hüsna, Ayşen, Sıla, Melisa, Sema, Medine, Esra)
TEKNİK DİREKTÖR: Muharrem Tanrıverdi
CFS BAĞCILARSPOR: Ezgi, Songül, Ayşegül, Gülcan, Seher, Hanım, Berru, Merve, Eda Nur, Gizem, Kader (Esma, Damla Karagöz, Damla Suiçmez, Miram, Meryem)
TEKNİK DİREKTÖR: Fatma Gültekin
GOLLER: Nazlıcan (4), Kader (2)


HABER-FOTOĞRAF:EFKAN BUCAK










Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...