Pazartesi, Aralık 08, 2014

VEFA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ


9.haftada Bağlarbaşı’na mağlup olduktan sonra bileği bükülmeyen Vefa, sahasında konuk ettiği Subaşıspor’u 4-0’la geçerek galibiyet serisini 5 maça çıkarttı.

Vefa Stadında oynanan ve Batuhan Bayar, M. Doğan Kurt, Özgür Tolga Özcan Hakem triosunun yönettiği maçta Vefa’ya galibiyeti getiren goller Serkan Afşar (2), Emrah Çilingir ve Volkan Erkut Öztürk’ten gelirken, yeşil-beyazlılar puanını 31 yaparak ikinci sıraya yükseldi. Subaşıspor ise 11 puanda kaldı.

Hakem’den kritik hatalar
Çatalca’da oynanan ve 0-0 sona eren maçın rövanşında müsabakayı Hakem Batuhan Bayar yönetti. Ancak genç Bölgesel Hakem, maçın başında Vefalı Emrah Çilingir’in rakibiyle girdiği mücadelede Subaşılı defans oyuncusu Tolga Burak Gider’in topa müdahalesine penaltı düdüğü çalarak çok hatalı bir karar verdi. Kararının ardından Subaşılı oyuncuların ciddi itirazlarına maruz kalan Hakem, 10 dakika sonra gelişen Vefa atağında Subaşı takımının stoperi Semih Çiçek’i oyuna almakta gecikince Vefa, 10 kişi oynayan rakibi karşısında gelişen bir yan topta stopersiz rakibi karşısında Serkan Afşar’la ikinci golü buldu. Hakem Batuhan Bayar’ın verdiği bu iki hatalı karar maçı izleyen Vefalı taraftarlarının da tepkisini çekti.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR















Hiç yorum yok:

İstiklalspor'dan TFF'ye program tepkisi

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, İnkılapspor'la oynayacağı karşılaşmanın Beykoz İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 12...