Salı, Aralık 09, 2014

YALOVASPOR 'FARKI'

Yalova Süper Amatör Lig'de mücadele eden  Yalovaspor, Sultaniye Belediyespor’a konuk oldu. Kırmızı yeşilliler filelere 9 gol bırakırken 3 puanın da sahibi oldu.





21. dakikaya hücumunu arttıran Yalovaspor ilk golünü Galip Enes Yakut ile buldu, ilk yarının böyle tamamlanacağı düşünülürken 42. dakikada Nazım Berat Karaali skoru 2-0’a getirirken, ilk yarının bitmesine 1 dakika varken  Galip Enes Yakut 44. dakikada Yalovasporun Sultaniye karşısında skor farkını açan isim oldu, ilk yarı 3-0 tamamlanırken  yıldız isim başarılı  Galip Enes Yakut oldu.





2. yarıya başlanırken 3-0 açık bir skor ile yola devam eden Yalovaspor her maç olduğu gibi bu maçta boş geçmeyen 59. dakikada  Esat Özdemir maçın durumunu 4-0 yaptı. 68. dakikada yeşil-kırmızılı takımdan doğan ise maçı 5-0 a getirirken ,  dakikalar 76’yı gösterirken  penaltı kazanan Yalovaspor bu şansı Berk Barda ile kullandı.83. dakikada ise  geçtiğimiz hafta kaytazdere maçında oldukça iyi performans sergileyen ve gol kaydeden isim Barış Ersoy oldu.Dakikalar uzatmaları gösterirken Yalovaspor Özcan Güven  maçın skorunu kapatan isim oldu.Ligin ilk yarısını tamamlamada sonlara gelinirken Yalovaspor önümüzdeki  hafta liderlikte yarıştığı Çiftlikköy belediyesporu evine konuk edecek.

HABER-FOTOĞRAF: SEVDA ÖZARAS
KAYNAK: www.kanaathaber.com






Hiç yorum yok:

Beylikdüzüspor 'Demir' gibi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk iki maçlarında 4 puan toplayan iki ekibin maçında Beylikdüzüspor sahasında İstiklalspor'u 4-0 ye...