Cuma, Şubat 13, 2015

ADEM MANDIRALI OYUNCULARINA ÇOK GÜVENİYOR


Süper Amatör Ligde normal sezonun en başarılı takımı olan Beşyüzevlerspor’un deneyimli Teknik Direktörü Adem Mandıralı, Play-Off maçlarını değerlendirdi.

7.Grupta en yakın rakibine 19 puan fark atan ve her maçı aynı ciddiyetle oynayan yeşil-beyazlılarda camia, bu sezon hedefe ulaşılacağına inanıyor. Dün akşam yemekte bir araya gelen Gaziosmanpaşa ekibinde uzun zamandır görev yapan ve Beşyüzevlerspor camiasının çok sevdiği Mandıralı şu açıklamada bulundu: 16 birbirinden kaliteli takım var. Herkesin şansı eşit şekilde. Biz Bölgesel Amatör Ligden talihsizlik sonucu düştük, geçtiğimiz sezon bizim grupta yer alan iki takım da bir üst lige terfi etti. Kadromuzu büyük ölçüde korumuş ve isabetli takviyelerle daha güçlenmiştik. Bu sezon iyi bir sezon geçirmek bizlere nasip oldu.

"Derece yapıp Bölgesel Amatör Lige çıkacağız"
Yeniköyspor’dan orta sahada oynayan Gökhan Akdeniz’i kadrolarına kattıklarını açıklayan Mandıralı, "birkaç transfer daha yapma durumumuz var fakat başarıyı yakalayan futbolcularımla Klasman Grubunda mücadele vereceğiz. Bizi favori olarak gösteriyorlar belki ama futbol sahada oynanıyor, hiçbir takım maç oynamadan kazanamaz. Ben kendi oyuncularıma güveniyorum, sezon başında beri hem özveri hem de fedakârlıkla bu işi başaracaklarını gösterdiler. Engelleri nasıl aşmamız gerektiğini öğrendik, bunu da Play-Off’a yansıtıp, inşallah derece yapıp Bölgesel Amatör Lige çıkacağız" diye konuştu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.