Çarşamba, Şubat 11, 2015

"ADIMIZA YAKIŞIR ŞEKİLDE MÜCADELE VERECEĞİZ"


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Gazi Mahallesispor’un Teknik Direktörü Abbas Yaşar, Sitemize açıklama yaptı.

4.Grubu şampiyon olarak bitiren turuncu-siyahlıların başarılı teknik adamı şunları söyledi: "Öncelikle bu zorlu yarışta tüm takımlarımıza, hocalarımızda, futbolcularımıza, Hakemlerimiz ile birlikte bu yarışmada görev alan futbolun tüm mensuplarına başarılar diliyorum. 16 takımımızın tamamı  büyük mücadeleler vererek Play-Off grubuna kaldılar, herşeyin gönüllerince olmasını diliyorum. Umuyorum ki, sportmence, güzelliklerle dolu, kazananın sevinirken rakibini üzmeyeceği, kaybedenin de bu sonucu metanetle karşılayacağı bir lig olur. Biz de Gazi Mahallesispor olarak adımıza yakışır şekilde mücadele vereceğiz."

"Birbirinden kaliteli takımların yer aldığı gruptan geldik"
"Zorlu bir grupta, birbirinden kaliteli takımların arasında Play-Off maçları oynamaya hak kazanmış olmak sevindirici. Ben normal sezonda karşılaştığımız, rakip olduğumuz tüm takımlara bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum. Evet, zor bir gruptan geldik ve son maçlarda önemli sakatlarımız oldu ancak bu oyuncularımızın yerine onları aratmayacak kalitede sporcularımız görev alacaklar."

"Takviye yaparsak iddialı konuma geliriz"
Gazi Mahallesispor ligin ikinci yarısından itibaren tüm kategorilerde maçlarda sahaya "uyuşturucuya karşı hayır" yazılı pankart ile çıktıklarına vurgu yapan deneyimli teknik adam, "Tüm Kulüplerimizin bu oluşuma katkı sunmasını bekliyoruz. Kulüplerin sorumlulukları sadece sportif başarılar değildir, sosyal sorumlulukları da vardır" diyen Abbas Yaşar son olarak, takıma takviye yapmayı düşündüklerini, diledikleri şekilde transferlerin olması halinde Bölgesel Amatör Lig için iddialı konuma geleceklerini de sözlerine ekledi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...