Perşembe, Şubat 12, 2015

AKGÜL: KADROMUZU DAHA DA GÜÇLENDİRDİK


Bu hafta başlayacak olan İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu maçları öncesi hazırlıklarını sürdüren Alemdağspor, zorlu maçlara yoğunlaştı.

Yeşil-beyazlıların Teknik Direktörü Oktay Akgül, Sitemize takımının durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Daha önce de Göztepespor’da görev yapan genç teknik adam şöyle konuştu: "Alemdağspor olarak yeni yeni gelişmekte olan bir Kulübüz. Sezon başında ilk transferlerimiz yaparken ve Başkanımızla konuştuğumuzda kendimize bir hedef belirlemiştik. "Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde tecrübe senemizdi, Ligi 3.bitirdik, bu sezon çıtayı yükseltelim" dedik… Buna bağlı olarak transferleri gerçekleştirdik. Ekonomik gücümüz çok büyük değil ancak bütçemize uygun, uyumlu ve çalışkan oyuncuları kadromuza kattık ve çok zorlu bir grupta şampiyon olarak işin %50’lik ilk kısmını çok şükür tamamladık. Ancak başarılı olmak için diğer daha önemli kısmı duruyor, onu da başaracağımıza gönülden inanıyorum. Her takımın olduğu gibi bizim de hedefimiz Bölgesel Amatör Lige yükselmektir. Bütün hedefimiz ve çalışmamız bu yönde, buna göre takviyeler yaptık ve kadromuzu daha da güçlendirdik. Allah nasip ederse 15 maç sonunda Alemdağspor’un ilk 3 sırada yer alarak hedefine ulaşacağını düşünüyorum."

"Alemdağspor BAL’ı hak ediyor"
Takımın Play-Off maçlarında Alemdağ’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını vurgulayan 38 yaşındaki Teknik adam şunları kaydetti: "Play-Off maçlarında başarılı olmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. İdarecilerimiz ve Alemdağlı sporseverlerden bizleri desteklemelerini, maçlarımızda tribünlerde bizleri yalnız bırakmamalarını arzuluyoruz" diye konuşan genç teknik adam, "Alemdağspor camiasıyla Bölgesel Amatör Ligde oynamayı hak etmiştir. Biz de bu ligde oynamak için birbirinden kaliteli takımların yer aldığı Klasman Grubunda başarılı olmak istiyoruz. Biz mücadelemizi vereceğiz. Gerisi takdir ilahi" dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.