Cuma, Şubat 13, 2015

ALÇİ: AMATÖRÜN ÇİLESİ ÖLÜNCE BİTER


Silivri ilçesinin en köklü kulüplerinden olan 1.Amatör Küme temsilcisi Kavaklıspor Kulübü Genel Sekreteri Yavuz Alçi kulübün 2014-2015 Futbol Sezonundaki performansını değerlendirdi.


Grubunda birçok iddialı kulübün bulunduğu Kavaklıspor ligi iyi yerde bitirmiş ve ilçenin ismini centilmenliğiyle en iyi şekilde temsile etmiştir. Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Kavaklıspor Kulübü Genel Sekreteri Yavuz Alçi; “2014-2015 sezonunda üst ligimiz olan Süper Amatör Küme için hedef koymadık ve düşük imkânlar ile orta sıralarda yer almak adına kadro oluşturduk. Bölgemiz de öncelikle saha içindeki oyunculuktan çok karakter olarak iyi olan oyuncuları tercih ettik ve bu isimlerle yola çıktık. Kulüp başkan, teknik heyet ve yönetimimizle birlikte aldığımız kararlar neticesinde de tercihlerimizin doğru olduğunu sezon içinde gördük. Kavaklıspor olarak üst lig hedefini sürece bıraktık şuan için kulüp olarak “üst lige hazır değiliz” diye düşünüyoruz.

Çileyi çalışan yöneticiler çekiyor
Hemen her yönetim şampiyonluk ister ancak şampiyon olmak yetmez. Yakalanan şampiyonluğun ardındaki süreci de iyi idare etmek gerekir. Yönetim olarak iyi bir başkana ve iyi 2-3 yöneticiye sahibiz. 3-5 kişi ile de hem ligi hem de takımı döndürmeye çalışıyoruz. Mevcut yönetim listesinde olup da ne kulübe ne idmana nede maça geliyor bazı yönetici arkadaşlarımız. Bu sorun birçok kulüp ve yönetimde var maalesef bizler ailelerimizden zaman çalıp amatörün çilesini çekiyoruz lakin zorla değil istemeyen bırakıp gitmelidir.

Altyapıya önem vermekteyiz
Kavaklıspor olarak diğer kulüpler gibi bizim de gelirimiz kısıtlı. Aslında yok gibi kendi imkanlarımız ve sponsor ile işi bir şekilde götürüyoruz. Kavaklı halkından sadece manevi destek bekliyoruz stadyumda yanımızda olsunlar yeter. Tesis olmadan altyapı olmadan üst lig imkânsız hatta mantıksız bize göre. Altyapı olmaması sebebi ile her sezon en az 10 tane transfer yapmak zorunda kalıyoruz. Bu Ciddi bir maliyet oluşturuyor biz ve bizler gibi kulüpler için.

Sponsorlara teşekkür
Uzun zaman sonra 2013-2014 sezonunda U-19 ile lige girdik ve 4 oyuncumuzu A takıma kazandırdık ve sezon içinde onlardan da faydalanmaya çalıştık. 2014-2015 sezonunda yine U-19 ile sezona gireceğiz ve bu yıl U-19 takımımızın daha iyi seviyede olması için tarama yaparak 10 tane genç kardeşimizi daha takıma kazandırdık. Önümüzdeki sezon A takıma katkı sağlayacak 6-7 oyuncumuzun olacağına inanıyoruz. Ayrıca 2 sezondur bize sponsor olan Maşalacı Eğitim Kurumları’na ve Marmara Sürücü Kursuna ve bu yıl sponsorlarımız arasına katılan Silivri Taşkın Sigorta’ya, bizlerin iç ve dış sahalarda ulaşımımızı sağlayan Silivri Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.