Cumartesi, Şubat 14, 2015

ALİBEYKÖYSPOR 'DAN HARİKA FUTBOL

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda 1.hafta maçında Alibeyköyspor ile Ataşehir Çamolukspor , Zeytinburnu Merkezefendi sahasında karşılaştı.


Maçın genelinde rakibine karşı oyuna hakim olan Turuncu- Mavili Alibeyköyspor ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Alibeyköyspor yeni transferlerinden Kuştepe'den aldığı Sezai ve Çayırbaşıspor'dan aldığı Arda Gençdoğan'a ilk onbirde şans verdi. Karşılaşmayı çok sayıda Alibeyköyspor seyircisi takip etti. Ataşehir Çamoluk seyirciside kendisine ayrılan sağ trübünde yerlerini aldılar.
Alibeyköyspor karşılaşmayı 9 kişi tamamladı. Ataşehir Çamoluk’tan Zakir  54.dakikada sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.
Karşılaşmanın hakemi Fahri Var posizyonları  çok yakın takip ederek son derece güzel bir yönetim gösterdi.
Karşılaşmanın İlk  dakikalarında Alibeyköyspor oyuna çok iyi başladı. Ataşehir Çamolukspor takımı kontrollü oyunu tercih etti. Alibeyköyspor 2.dakikada ve 8 dakikada Mustafa Yalçın ile çok net müsait posizyonlarda topu ağlarla buluşturamadı.
Ataşehir Çamolukspor 12.dakikada ilk tehlikeli atağında Sercan Türk ile altı pas üzerinden net bir posizyon yakaladı. Sercan’ın vurduğu plase şut kaleci  Kaan’ın bakışları arasında auta gitti.
Alibeyköyspor sol kanattan  Yusuf Kaymak ve Arda Gençdoğan’ın ataklarıyla Ataşehir Çamoluk defansını zorladı. Ataşehir Çamoluk Hocası sol beki sağ bek le yer değiştirerek önlem almaya çalıştı.
Karşılaşmanın 18.dakikasında Osman Adıgüzel  topu Samet Şenol’a kaptırdı.Samet Şenol sağ çarprazdan çok sert  vurdu kaleci İbrahim’in bakışları arasında top filelerle buluştu. Bu golle iyi oynayan Alibeyköyspor 1-0 öne geçti.
24.dakikada Alibeyköyspor’dan Yusuf Kaymak kaleci İbrahim Koç  ile karşı karşı kaldı .Yusuf Kaymak’ın aşırttığı top direği sıyırarak auta gitti.
39.dakikada Ataşehir Çamolukspor’dan Zakir kendi hazırladığı atakta kaleye çok sert vurdu.Kaan başarılı bir şekilde topu kornere çeldi.
42.dakikada Ataşehir Çamoluk’tan İbrahim Koç ve Serkan Kutucu'nun anlaşamaması üzerine Samet Şenol pres yaparak topu kaptı.Vurduğu top İbrahim’den döndü.Mustafa Yalçın’ın önüne düşen topu boş kaleye  gönderdi. Skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla bitti.
İkinci yarıya Ataşehir Çamolukspor oyuncu değişiklikleri yaparak başladı.
56.dakikada Ani gelişen bir Ataşehir Çamoluk kontra atağını kesmeye çalışan Murat Kızılkara rakibi Zakir’i düşürünce ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Rakibinin müdahalesi ile yere düşen Zakir sakatlanarak oyunu sedye ile terk etti.
10 kişi kalan Alibeyköyspor yine rakibini üstüne gitmeye devam etti. 72 dakikada Samet Şenol kaleci ile karşı karşı kaldığı posizyonda topu kaleci İbrahim Koç’ nişanladı.
84.dakikada Nadir Yıldırım topa el ile müdahale edince sarı kart gördü ve İkinci kart dolayısıyla kırmızı kart ile Alibeyköyspor’u sahada  9 kişi bıraktı.
85.dakikada Alibeyköyspor’dan Samet Şenol ceza sahası içersinde düşürüldü penaltı beklentisinde olan Alibeyköyspor takımını  günün başarılı ismi hakem  Fahri Var oyunu devam ettirerek beklentisini boşa çıkardı.
9.kişi kalan rakibine karşı hareketlenen Ataşehir Çamolukspor 88 ve 90.dakikalarda Serkan ile 2 net posizyondan boş döndü.
Alibeyköyspor son dakikalarda oyunu yavaşlatarak sürenin bitmesini sağladı. Maç Alibeyköyspor’un iyi oyunu ve galibiyeti ile 2-0 tamamlandı.
Ataşehir Çamolukspor yaptığı 2 tane bireysel hata ile sahadan puansız ayrıldı. Maçın genel görüntüsü olarak Alibeyköyspor’un çok pas yapan ve pres uygulayan bir takım olarak hafızalarda kalması oldu.
Alibeyköy Çarşamba günü Vefa ile oynarken, Ataşehir Çamolukspor Kartal Bulvar ile oynayacak.

Maç ile ilgili diğer resimlere Serkan yıldız Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.


HABER: SERKAN YILDIZ-ALİ KEMAL DEMİR




















9 yorum:

Atasehir dedi ki...

Camoluk ve Alemdag daha fazlasini vermeliydi , ama galiba dedikleri gibi favorilerin ligi bu lig digerleri idman veriyor sadece

Adsız dedi ki...

Alibeykoy 10 kisi kalmasina ragmen macin ustunlugunu elde tuttu her dk.kosan pres yapan cok hazir takim goruntusundeydi.atasehir bu sekil oyunuyla cok takima kolay lokma olur.

Tarafsız dedi ki...

Alibeyköyspor bu futbbolu sezona yayarsa bir çok maçtan galip gelerek şampiyon olması çok zor değil.İzledim Alibeyköyspor her şeyi ile mükemmel.Tecrübeli ayakları ne yapacağımı biliyor.Takım olarak bütünleşmişler.

amatorun aski dedi ki...

arkdaslar futbol sahada oynanarak kazanilir bazi.takimlar maca cikmadan.kendini.favori.goruyo.

Dawkns_in Arkadasi dedi ki...

dawkns_in arkadasi oradaydı!
alibeyköy'ü ve alibeyköylü kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum. skandal bir hakem yönetimine rağmen maçı sürklase ettiler. hakem sürekli oyunu kesti, yerli yersiz kartlarına başvurmakta bir beis görmedi. yusf kaymak'ıu çileden çıkardı, hoca da yusuf'u oyundan çıkardı.
ataşehir'in grupta iki maçını seyretmiştim. emre yatan transferine rağmen play off için yetersiz bir takım. zakir'i de kaybettiler dün. alibeyköy 9 kişi kalana kadar tek bir organize akın geliştiremediler. stoperler, bekler, kaleci falan evlere şenlik. bu oyun play offlara yakışmadı açıkçası.
bu sezon çayırbaşı'nı stoper tolga ile birlikte ligde tutan arda alibeyköy'e yakışmış. dün de kesik kesik de olsa klasını gösterdi.
dawkns_in arkadasi iyi futbolun takipçisi olmaya devam edecek!

Talha Alp dedi ki...

Alibeyköyspor bu ligden rahat çıkacaktır

amator ruh dedi ki...

dawkınsın arkadası rumuzlu arkadas
bır kalecı bır ınsan ıcın evlere senlık deyımlerı pek yakısmıyor , bu ınsanlar bır gun kotu olabılırler ama ınsanlara bunu genelmıs gıbı lanse etmek yakısmıyor sız yazar arkadaslara daha yapıcı ve kırmadan bellı edebılırız yorumlarımızı

Dawkns_in Arkadasi dedi ki...

dawkns_in arkadasi yaptığı yorumların arkasında bir mızrak gibi dimdik durdu!

sayın amatör ruh beyefendi...

benim burada değinmek istediğimi herkes anlamıştır. niyetimiz kimseyi kırmak değildir, şurdakini buraya koymak değildir. hiçbir kişi, kurum ve kuruluşla alakalı şahsi -, kişilik ve karakter haklarına tecavüz niteliğinde yorumlarda bulunmayız.
tamamen gündelik performansa yönelik bir tabir kullanmaya çalıştık.
bu böyle bilinirse iyi olur diye düşünüyorum!

ve dawkns_in arkadasi asla boş konuşmadı!

amator ruh dedi ki...

pardon efendimisss!!!!

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...