Cuma, Şubat 13, 2015

ALİBEYKÖYSPOR'UN GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARI

Süper Amatör Lig 2. Grupta oldukça başarılı maçlar çıkartarak 45 puan toplayıp Kartal Bulvarspor ile birlikte play off’lara yükselen Alibeyköyspor, 22 haftalık lig maratonunda kadro derinliği anlamında da ön plana çıktı.



Lig maratonunda maçların gidişatına göre oyuncu değişiklikleri yapan başarılı teknik adam Metin Kaygın gençlere olan güvenini neredeyse her maç gösterdi. En kritik maçlarda bile genç futbolcularını oyuna almaktan çekinmeyen genç teknik adam bundan sonrası için de gençlere şans vereceğinin sinyallerini vermiş oldu.

Tüm sezon boyunca Alibeyköyspor denince akla takımın gol yükünü çeken ve gerek yazılı gerekse görsel basında deyim yerinde ise fenomen olan Samet Şenol, Mustafa Yalçın, Yusuf Kaymak, Soner Mor ve takım kaptanları Mehmet Aslan ve Bilal Kara geliyordu. Bizler ise bu kez gündeme görünmez kahramanları getirelim istedik.

Kaan Öztürk, Onur Koç, Nadir Yıldırım, Hasan Çaylan, Orhan Karabay, Tugay Banicar, Murat Kızılkara, Metehan Görgül, Mustafa Samsama, Enes Bahadır Bayram, Hüseyin Oral, Enes İgne, Burak Özçelik, Cengizhan Kam, Caner Güner ve Doğan Altınışık gibi ismi haberlerde pek çıkmayan ama Alibeyköyspor için terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcular bu övgüyü sonuna kadar hak ettiler.

Takım kaptanları Mehmet Aslan, Yusuf Kaymak ve Bilal Kara’nın gerek antrenmanlarda gerekse antrenmanların dışında her fırsatta ilgilendikleri genç futbolcular ağabeylerinin ilgisinden oldukça memnun. Kaptanlar ise gençlerin iyi durumda olduklarını ve daha fazla çalışarak çok daha iyi olabileceklerini belirtiyorlar.

Takıma daha sonra katılan futbolculara da değinen kaptanlar, "Arda Gençdoğan, Sezai Çakır Gürkan Yücelik ve Erkan Sağlam gibi tecrübeli oyuncular ve Bilal Arık, Ertuğrul Yıldırım, İsa Köroğlu, Enes Soy gibi genç kardeşlerimiz aramıza katıldılar. Şu ana kadar uyum sürecini atlattık ve 15 final maçı oynamak için artık hepimiz hazırız. Buradaki 24 futbolcunun tamamı tek yürek oldu ve Alibeyköyspor'u Bölgesel Amatör Lig'e çıkartmak için var gücü ile çalışıyor. Taraftarlarımız bizi desteklesin ve gerisini bize bıraksın" dediler.

Yarın oynanacak Ataşehir Çamolukspor maçı öncesi kampa giren turuncu mavili ekipte tecrübeli futbolcular ve genç futbolcuların birlikteliği yönetim, teknik heyet ve taraftarların en büyük güvencesi.

HABER-ANALİZ: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

Taşlıtarlaspor Kefken'de kampa girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşlıtarlaspor, Kocaeli Kefken'de kampa girdi.