Perşembe, Şubat 12, 2015

"AMACIMIZ SAHADA ZOR YENİLEN BİR TAKIM OLMAK"


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Gülsuyuspor’un Teknik Direktörü Recep Yoltay, yaptığı açıklamada "herkes kadar bizim de şansımız var" dedi.

Sezon başında 'küme düşer' yorumları yapılmasına rağmen başarılı bir sezon geçirerek Klasman Grubuna kalan Gülsuyuspor’un Teknik Direktörü Recep Yoltay, takımının Bölgesel Amatör Lig şansını değerlendirdi.

"2 sene önce temelleri attık"
Başarılı teknik adam açıklamasında futbolcularından övgüyle söz ederken şu ifadeleri kullandı: "Klasman Grubunda bizim hedefimiz bellidir. 2 sezon önce ben bu takımı Süper Amatör Ligden düşerken aldım, ikinci yarının sonunda takımı ligde tutmak için göreve geldim ancak talihsiz bir Tunaspor maçı kaybettik, 2-1 öndeyken, 3-2 mağlup olduk küme düştük. Ardından 1.Amatör Ligde 2.olarak yeniden Süper Amatör Lige geldik. Bizim başarılı olmak adına çalışmalarımız aslında geçen sezonun başında başlamıştı. 2 sene önce bu başarının temellerini atmıştık. Benim takımının maliyeti çok düşük ancak futbol 11’e 11 oynanıyor. Bazı takımlara göre daha az para harcamış olabiliriz ancak çok çalıştık ve bunu hak ettik. Önemli olan da bu takımla başarıyı yakalamaktır.

"Bu başarılar devam edecektir"
Sezon başı bizim için herkes 'küme düşer' dediler. Hatta son 2 maça kaldığımızda bile eleştiriliyorduk. Biz, Başkanımız, oyuncularımız ve taraftarlarımız kenetlendik ve Klasman Grubuna kaldık. Gülsuyuspor’da çok iyi bir ortam var. Başkanımız Behram Kaçar’ın bize olan inancı çok önemliydi, hep yanımızda oldu, kendisine Gülsuyuspor’a kattığı değer nedeniyle teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulumuz bize inandı ve desteklediler, hepsine teşekkür ediyorum. Futbol Şubesi Başkanı Remzi Polat çok destek oldu, Remzi Başkanımıza teşekkür ediyorum. Futbolcularımız zor olanı yaptılar ve sezon boyunca fevkalede mücadele örneği sergilediler. Kulüp tarihimizin şu ana kadarki en büyük başarısı bu sezon oldu. Bu başarılar devam edecektir. Biz bir yol açtık, bu yoldan devamı gelecektir. Şunu da eklemem gerekir ki, bu başarıda herkesin payı çok fazla ancak başarımızın anahtarı bizim 'takım' olmayı başarmamızdır. Bu takımın Klasman Grubuna kalmasının en önemli etkeni arkadaşlık ve takımdaşlık duygusunun ileri seviyede olmasıdır. Ben bu takımdaşlık duygusu çocuklara aşıladım. Ben aslında, Serpil Hamdi Tüzün’den, Adnan Dinçer’den, rahmetli Ayhan Erman’dan öğrendiklerimi takımıma aşıladım. Benim takımımda tekmeye kafasını sokan yürekli futbolcularım var. Ben bu çocuklarla zor olanı başarırım. Benim futbolcularımın hepsi birer kahramandır. Ben onların başında sadece bir yol gösteren oldum.

"Amacımız keyifli 90 dakikalar yaşatmak"
Şimdi biz, Süper Amatör Lig Klasman Grubuna çıktıktan sonra noktayı koymadık. Play-Off grubunda ilk kez mücadele ediyor olmamız bizim Bölgesel Amatör Lige çıkamayacağımız anlamına gelmez. Herkes kadar bizim de şansımız var. Bize 'sürpriz takım' benzetmesi yapıyorlar. İnşallah sürprizler yaparız. Amacımız sahada zor yenilen bir takım olmak. Mağlup olabiliriz ancak kaybettiğimizde gidip rakibimizi tebrik etmesini bileceğiz. Başarılar dileyeceğiz. Biz yenersek aynı centilmenliği diğer Hoca arkadaşlarımızın yapacağından da eminim. İstediğimiz bölgelere takviyelere takviyeleri de yaptık. Amacımız, bizim maçımızı izlemeye gelenlere keyifli bir 90 dakika yaşatmak. Futbolcularım inşallah bunu başaracaktır.

Recep Yoltay kimdir?
Recep Yoltay futbola Ortaköyspor’da başladı. 13 yaşında iken, Adnan Dinçer bir maçta izleyip çok beğenince Ortaköyspor’dan Beşiktaş’a transfer oldu. Beşiktaş’ta 3 sezon oynadı. Erzurumspor’da 1984 yılında profesyonel futbolcu oldu. Ardeşenspor, Osmaniyespor, Nişantaşı gibi Kulüplerde görev yaptıktan sonra Yeniköyspor ve Okmeydanı Fetihspor gibi Kulüplerde 6 yıl forma giydi ve 1989 yılında Antrenörlüğe başladı. Kastamonu’da Antrenörlük belgesi aldı. Şilespor, Beşiktaş alt yapısı, Bağlarbaşıspor, Tuzlaspor, Çakmak ve Dolayobaspor’da çalıştı ve 5 yıldır da Gülsuyuspor’da görev yapıyor.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

semt sevdalisi turkmen dedi ki...

basarilar gulsuyu spor yensende yenilsende.buralarda olman bile bize yeter hocanin dedigi gibi heyecan veren mucadeleci surpriz yapabilmek adina geliyoruz

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.