Cuma, Şubat 13, 2015

AŞKIN KARADENİZ’DEN İDDİALI AÇIKLAMA


Paşabahçe’nin Teknik Direktörü Aşkın Karadeniz, takımına çok güvendiğini ve Klasman Grubunu lider bitirerek Bölgesel Amatör Lige çıkacaklarını söyledi.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Paşabahçespor’un genç teknik sorumlusu Aşkın Karadeniz Play-Off yarışı ile açıklamalarda bulundu.


"Bu ligde favori olmaz"
4.Grupta sezonu Gazi Mahallesispor’un ardından 2.sırada bitiren Beykoz ekibinin başarılı teknik adamı: Ben kağıt üstündeki hiçbir şeye inanmıyorum. Bu ligde favori olmaz, ona bakarsanız benim birbirinden kaliteli değerli futbolcularım var. Ben amatör futbolda şuna inanırım, o gün sahada maçı isteyen, maçı kazanmak için mücadele için tekmeye kafasına sokan takım yarışta mutlu sona ulaşacaktır.

"Biz bu grubu lider bitiririz"
Oyuncularına çok inandığını ifade eden genç teknik adam, Beykoz ilçesinin tek takımı olduklarına vurgu yaptı ve "Paşabahçespor A takımlar düzeyinde ciddi bir başarıyı bekliyor. Biz de bu yarışta mutlu sona ulaşıp, Kulübümüzün hedeflerine katkı sunacağımızı düşünüyoruz. Biz bu grubu lider bitirecek kapasitede bir takımımız. Olur veya olmaz ama biz İstanbul şampiyonu olmak istiyoruz" diye konuştu.

Yönetim Kurulu’nun da istedikleri takviyeleri yaptığını ifade eden Karadeniz, "diğer takımların bizden fazlaları yok, iyi bir yarış olacağını ve bizim de bu yarışta başarılı olacağımızı düşünüyorum" dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Sayın hocam öncelikle başarılar diliyorum.Ben Çubukluda oturuyorum.Paşabahçesporun yıllardır maçlarına gelirim.Klasman grubu maçlarınında çoğunu izleyeceğim inşallah.Sevgili hocam daha şimdiden bazı takımların ismi öne çıkarılmaya çalışılıyor.Bende futbolun kağıt üzerinde değil sahada oynandığına inanıyorum.Tabi bazı masa başı oyunları da olabilir ama Paşabahçespor takımı çıkıp sahada aslanlar gibi mücadele ettikten sonra bu takımlarla rahatlıkla başedebilir.Zaten kaliteli bir kadro vardı.Yapılan transferlerinde takıma katkı vereceğini düşündüğümüzde Paşabahçespor BAL ligine kalacaktır.Sayın hocam bence hedef 1.likten ziyade ilk 4 olmalı.Her maç ciddiye alınmalı.Bence Vefa neyse Gülsuyu yada Ortaköy takımı da o.Paşabahçespora ve size yürekten başarılar diliyorum.Tribündeki bir taraftarınızda ben olacağım inşallah.Saygılar sayın hocam.

kemal dedi ki...

beykozdan taraftarlar maça ilgi göstersin lütfen beykoz 1908 gidemedi bari paşayı çıkaralım Bal Ligine

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.