Cuma, Şubat 13, 2015

ATAŞEHİR ÇAMOLUKSPOR’UN HEDEFİ İLK 3’E GİRMEK


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Ataşehir Çamolukspor’un teknik patronları olan Murat Özcan ile Zafer Emek takımlarının durumunu değerlendirdiler.

Çok zor bir gruptan takımlarını ilk iki sıra içinde yer almasını sağlayarak Bölgesel Amatör Lig için mücadele etmek hakkı kazanan iki teknik adam ortaklaşa yaptıkları açıklamada şunları dile getirdiler:

"Birbirimizin eksik yönlerini iyi tamamlıyoruz"
"Neredeyse günün 24 saatini Ataşehir Çamolukspor için harcıyoruz. Birbirimizi bu konuda çok iyi tamamlıyoruz. İyi arkadaşlığımızın yanı sıra, kader birliği de yapıyoruz. Futbol bilgimizi de iyi şekilde ortaya koyduk, birbirimizin eksik yönlerini de tamamlıyoruz. Bu liglerde çok alışık olunmayan bir sistem olabilir ancak çok iyi şeyler yaptığımızı düşünüyoruz. İki hoca olarak kendi içimizdeki güzel havayı takımımıza da empoze ettik, oyuncularımız da bunu çok iyi kabullendiler. Ataşehir Çamolukspor olarak hiçbir sıkıntımız yok, problemimiz yok. Çok iyi gidiyoruz. Bu iyi gidişatın Klasman Grubunda da devam edeceğini söyleyebiliriz. "

Klasman Grubunda takımınızın şansını nasıl değerlendiriyorsunuz?
"Biz çok zor bir gruptan çıktık. Ölüm grubu diyorlardı. Ölmeden çıktık… Hedefimiz liderlikti ancak şanssızlıklar ve kendi sahamızda kaybettiğimiz maçlardan dolayı ikinci olarak çıktık. Bu çok önemli değil, bizim için mühim olan sezon başında belirlediğimiz Play-Off hedefine varmaktı. Biz bu sezon hiçbir rakibi ayırmadık. İyi takım kötü diye düşünmedik ve tüm maçlara kazanmak için çıktık, sahada kimseden de korkmadık. Asla ezilmedik ve çok iyi mücadele ettik. Allah’a çok şükür yine korkmuyoruz… Biz gruptaki bütün takımların şansının eşit olduğunu düşünüyoruz. Futbol oynanmadan kazanılmıyor. Bunun örnekleri var. Pendikspor’un Fenerbahçe’yi yenmesi ve Fethiyespor’un yine Pendik’i mağlup etmesi gibi… Bu bir hava meselesidir. Buraya kalan 16 takımın hiç birisi birbirinden ayırt edilecek gibi değil, herkes gibi bizim de şansımızın olduğunu düşünüyoruz. Kim daha iyi çalışıyorsa, kim daha fazla hak ediyorsa terfi etmek o takıma nasip olur. Bizim de tek hedefimiz Bölgesel Amatör Lige yükselmek olacak.

Takıma başka takviye yapmayı düşünüyor musunuz?
İyi transferler yaptık. Kadromuzu güçlendirdik. Şimdi yeni bir oyuncu daha alacağız. En büyük transferimiz sezon başında Paşabahçe ile oynadığımız hazırlık maçında sakatlanan Zakir Caferoğlu olacak. Zakir, yavaş yavaş güçlendi ve takıma girmeye başladı. Bu şekilde takım içinden de transfer yapmış olduk.

İlk defa Klasman Grubu heyecanı yaşamak nasıl olacak?
Kulübümüz ilk defa Play-Off maçları oynayacak ancak biz buna hazırız. Futbolcularımızın birçoğu bu lige hazır. Daha önce de bu şampiyonada mücadele veren birçok futbolcumuz var. Yeni gelen ve eklenen arkadaşlarımızın katılması ile en büyük eksikliğimiz olan yedek Kulübesinin zayıflığını da gidermiş olduk. Artık alternatifi bol olan bir takım olduk. Kulübemiz çok güçlendi. Yoğun bir maç temposuna gireceğiz, artık oyuncuları dinlendirebiliriz, değiştirebiliriz. Takımımızın ligi hak ettiği yerde bitireceğine inanıyoruz.

Camia olarak Bölgesel Amatör Lige hazır mısınız?
Ataşehir Çamolukspor çok güçlü bir camia haline geldi. Başkanımız Ekrem Köse zaten belli hedefleri ve idealleri olan bir spor adamı. Bu işi çok iyi biliyor. Her şeyden önemlisi de sözünde duran ve bir dediğimizi iki etmeyen müstesna bir insan. İyi de bir yönetimimiz var. takımımız son yıllarda hep zirveye oynar hale geldi. Her yıl zirveye oynamak çok önemli. Bu bize çok büyük tecrübe kazandırıyor. Kulübümüz iyi bir yapılanmaya gitti. İki hoca tek baş gibi mücadele ediyoruz. Bundan sonra daha kenetleneceğiz. Bizim takımda çok iyi bir ortam var. Aile ortamımız var. Sadece antrenmanlarda değil, diğer zamanlarda da bir araya gelir, sohbet ederiz. Takım içinde herkes birbirinin açığını gidermek için mücadele veriyor. Bu bizi güçlü kılan bir etkendir. Şunu da ekleyelim: Biz gittiğimiz deplasmanlarda ve iç saha maçlarında centilmen olmaya çalışan bir takımız. Bugüne kadar çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Rakiple, Hakemlerle bir sıkıntımız olmuyor. Fair-Play çerçevesinde mücadele veriyoruz. Ataşehir Çamolukspor’un hedefi ilk 3’e girmek olacaktır.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bir çok maçını izledim, tempolu, diri ve ayağa oynayan takım. santrafor sorununu çözdüler ise çok takımın canını yakar ve yukarıyı zorlar...

osmaniyeli dedi ki...

3 hafta sonra havlu atarlar

Adsız dedi ki...

aynen öyle hic sans vermıyorum balada cıksalar duserler bu işler kaliteli futbolla oluyo.

fuat bella dedi ki...

şans vermıyorum play ofta kalite konuşur

Adsız dedi ki...

Beklerin ikisinde çok kötü kontra ataklarda forvet etkisiz kalıyor açıklar presten dolayı top ayaklarına gelince güç bitiyo kullanamıyorlar Göbek tecrübeli olduğundan alan Savunması yapıyo preste etkisiz kalınıyor stoperler çok Hatalı oynuyorlar fazla rahatlıktan. Bizleri yanılttı...

Adsız dedi ki...

ALT YAPIDAN OYUNCU ALMALARI LAZIM.97 Lİ TRANSFER YAPMIŞLAR ALT YAPIDAKİ ÇOCUĞUN NE EKSİĞİ VAR NE GÜNAHI VAR ?

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.