Perşembe, Şubat 12, 2015

AZiMZPOR İDDİALI GELİYOR‏

İstanbul 2. Amatör Lig takımlarından Kanarya Azimspor yeni sezon hazırlıklarını şampiyonluk parolasıyla sürdürüyor.

Yeni yıla “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla giren ve kamuoyundan destek büyük gören kırmızı-siyahlılarda tecrübeli hem oyuncu Teknik Direktör Bilal Uçar genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu takımlarının beklentileri cevap vereceğini belirtti.

Yeni Futbol sezonuna geçen yılki kadrodan 7 oyuncu ile devam ederken 6 yeni oyuncu takviye ile İkitellispordan , Çetin Erman, Nuri Güldalı, Murat Nozoğlu, Tuncay Aktaş, İstanbul Malatyaspor  Emre Köroğlu ile anlaşma sağlandı.


CİDDİ VE PLANLI ÇALIŞMA
Yeni yapılması ile birlikte Azimspor Kulübü'nde yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Uçar, ''6.Grupta  güçlü rakiplerle mücadele vererek ilk ikide yer alabilme adına kıyasıya bir mücadeleye gireceğiz. Aylardır ciddi ve planlı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezon sonunda şampiyon olarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Amacımız ilk sırayı elde ederek yeni sezonda 1.Amatör Lig'e çıkabilmektir. Bize inanarak destek verenleri mahcup etmemek istiyoruz. Her şey Kanarya Azımspor için'' diye konuştu.

HABER: YILMAZ AKTEPE




Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.